Okupanti no rīta uz Ukrainu izšāvuši 18 spārnotās raķetes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raķešu izpostītas mājas Ļvivā.
Raķešu izpostītas mājas Ļvivā. Foto: EPA/Scanpix

Okupanti ceturtdienas, 17. novembra, rītā Ukrainu apšaudīja ar 18 spārnotajām raķetēm, informē Ukrainas Bruņoto spēku Gaisa spēku pavēlniecības pārstāvis Jurijs Ihnats.

Ihnats atklāja, ka pret Ukrainu izšautas arī desmit zenītraķetes raķetes S-300, kas raidītas pret frontes tuvumā esošajām pilsētām.

Uzbrukumā ir gājuši bojā cilvēki.

Krievija uzbrukumā izmantojusi stratēģiskās aviācijas lidmašīnas. Bumbvedēji Tu-95 izlidojuši no Krievijas Kaspijas jūras rajona un Rostovas apgabala Volgodonskas rajona.

Uzbrukumos Ukrainai bija iesaistītas deviņas lidmašīnas, raķetes H-101 un H-555. Pavisam palaistas 18 spārnotās raķetes, paziņoja Ihnats.

Viņš arī piebilda, ka Ukrainas centrālajos reģionos iznīcināti seši Irānas bezpilota lidaparāti.

"Šoreiz ienaidnieks mērķēja pa gāzes ieguves objektiem un aizsardzības uzņēmumiem Dņipropetrovskas apgabalā. Turklāt raķetes trāpīja ziemeļos, centrālajos reģionos. Šajā zonā tika arī iznīcināti seši bezpilota lidaparāti "Shahed", kas tika palaisti no Baltkrievijas teritorijas, no Melnajā jūras tika izšautas arī raķetes "Kalibr" un no iznīcinātājiem vadāmās aviācijas raķetes," paziņoja Ihnats, piebilstot, ka tika iznīcinātas divas vadāmās raķetes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu