Amerikānis Frics ATP finālturnīrā iekļūst pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

ASV tenisists Teilors Frics ceturtdien ar uzvaru noslēdza ATP sezonas noslēguma turnīra maču un iekļuva pusfinālā.

Frics (ATP 9.) Zaļās grupas spēlē ar 7-6 (7:4), 6-7 (5:7), 6-2 grupas trešajā mačā pieveica kanādieti Feliksu Ožē-Aljasimu (ATP 6.).

Jau ziņots, ka ceturtdien ar uzvaru sacensības beidza pasaules otrā rakete spānis Rafaels Nadals, kurš ar 7-5, 7-5 pārspēja norvēģi Kasperu Rūdu (ATP 4.), kurš jau iepriekš bija nodrošinājis vietu pusfinālā.

Kopā ar Rūdu divas uzvaras izcīnīja arī Frics, aiz norvēģa iekļūstot pusfinālā. Sacensības beigušās ar vienu uzvaru finišējušajiem Ožē-Aljasimam un Nadalam.

Tikmēr Sarkanajā grupā pusfinālu jau sasniedzis serbs Novaks Džokovičs, kurš uzvarējis abās aizvadītajās spēlēs, bet pēc divām neveiksmēm izredzes uz pusfinālu zaudējis neitrālais tenisists Daņiils Medvedevs.

Sarkanajā grupā otrs pusfinālists tiks noskaidrots piektdien, kad pēdējā grupas spēlē spēkosies Grieķijas tenisists Stefans Cicips (ATP 3.) un neitrālais sportists Andrejs Rubļovs (ATP 7.), bet pirms tam maču aizvadīs Medvedevs un Džokovičs.

Planētas pirmā rakete Karloss Alkarass no Spānijas traumas dēļ šajā turnīrā nestartē.

Pēc apļa turnīra apakšgrupu divi labākie tenisisti iekļūst pusfinālā.

ATP sezonas finālturnīrs Turīnā beigsies svētdien. Sezonas noslēguma turnīra uzvarētājam ir iespēja nopelnīt līdz pat 4 740 300 dolāru, ar nosacījumu, ja tiek uzvarēti visi mači.

Pērn finālā Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs ar 6-4, 6-4 uzvarēja Medvedevu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu