"Izliecies, ka esi mana mamma!" Kā desmitgadīgs zēns izglābās no nolaupīšanas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ann in the uk/Shutterstock

Desmitgadīgais Semijs Grīns tikko kļuvis slavens visā Pensilvānijas štatā, jo stāstu par viņa izglābšanos no, visticamāk, nolaupīšanas, rādīja visās štata televīzijās un par viņu rakstīja vietējā prese. Portāls "Insider" aprakstījis, kā bērnu mēģināja nolaupīt gaišā dienas laikā.

Desmitgadīgais Semijs Grīns bija ceļā no skolas uz mājām, kad kāda sieviete sāka viņam sekot. Viņa uzrunāja zēnu, teica, ka pazīstot viņa tēvu, jautāja, kur tagad ir viņa tēvs, kur ir viņa ģimene. Tad viņa arvien uzstājīgāk aicināja zēnu nākt viņai līdzi uz kādu lielveikalu, viņa viņam nopirkšot visu, ko viņš vēlēsies.

Kāda neliela veikala novērošanas kameras fiksējušas brīdi, kad zēns ar sievieti iet veikalam garām, zēns pēkšņi pagriežas un dodas iekšā veikalā. Kameras ierakstā redzams, ka zēns pieiet pie kasieres un kaut ko iečukst viņai ausī. Aizdomīgā sieviete paliek stāvam veikala durvīs.

Zēna tēvs kādai televīzijai pēc tam stāstījis, ka Semijs izmisīgi čukstējis kasierei:

“Izliecies, ka esi mana mamma. Tā sieviete man seko!”

Kasierei nebija divreiz jāsaka. Viņa zēnam teikusi, lai turas telpas dziļumā, bet pati devusies uz izeju un aizslēgusi veikala durvis sekotājas deguna priekšā.

Zēna tēvs televīzijas reportieriem pēc tam stāstīja, ka, skatoties veikala drošības kameru ierakstu, raudājis. Viņš redzējis, kā Semijs burtiski trīcējis no bailēm, ienākot veikalā.

"Ir ļoti satraucoši redzēt ierakstu, kurā tavs bērns meklē palīdzību, jo baidās par savu dzīvību."

Potstaunas policijas departaments paziņoja, ka policija ir atradusi sievieti. Ir aizdomas, ka viņai ir garīgās veselības traucējumi, bet lieta vēl tiek izmeklēta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu