VIDEO Porziņģim iespaidīgs "double-double" un izšķirošs "danks" uzvarā pār "Heat"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/ Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā sekmēja Vašingtonas "Wizards" uzvaru pār Maiami "Heat".

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 107:106 (33:31, 24:38, 24:19, 23:16, 3:2) pārspēja Maiami "Heat".

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 39 minūtes un 24 sekundes, gūstot 20 punktus (6/14 2p., 1/6 3p., 5/7 1p.). Tāpat liepājnieka kontā arī 17 bumbas zem gorziem (sezonas personīgais rekords), piecas rezultatīvas piespēles, viena pārķerta bumba un divi bloķēti metieni.

Latviešu basketbolists piecas reizes pārkāpa noteikumus, vienu reizi kļūdījās, bet "Wizards" ar viņu laukumā guva par diviem punktiem mazāk nekā zaudēja.

Pagarinājuma pirmajā minūtē Porziņģis pēc Tadža Gibsona piespēles trieca bumbu grozā no augšas, gūstot "Wizards" vienīgos punktus no spēles papildlaikā.

Video: Porziņģa spilgtākās epizodes spēlē pret "Heat"

"Wizards" rindās rezultatīvākais bija kluba ilggadējais līderis Bredlijs Bīls, kurš 27 gūtajiem punktiem pievienoja arī astoņas rezultatīvas piezīmes. Savukārt "Wizards" nominālā "lielā trijnieka" trešais spēlētājs Kails Kuzma šoreiz izcēlās ar 21 punktu un astoņām atlēkušajām bumbām, tiesa, viņam šoreiz pavisam gauža precizitāte tālmetienos - trāpīti tikai divi no 12 trejačiem.

Pretinieku rindās ar iespaidīgu sniegumu izcēlās pieredzēs bagātais saspēles vadītājs Kails Laurijs, kurš komandas līdera Džimija Batlera prombūtnē izcēlās ar "triple-double" -24 punkti 15 rezultatīvas piespēles un 10 bumbas zem groziem.

"Wizards" šobrīd ar deviņām uzvarām 16 mačos joprojām ieņem 7. vietu Austrumu konferences tabulā, kamēr savainojumu nomocītā "Heat" ar septiņiem panākumiem tikpat spēlēs austrumos ieņem 11. pozīciju.

Nākamo maču "Wizards" aizvadīs naktī uz pirmdienu, plkst 1 pēc Latvijas laika tiekoties ar Šarlotas "Hornets".

Video: "Wizards" - "Heat" mača spilgtākie momenti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu