Jangs un Grifins nodrošina "Hawks" pēdējo sekunžu uzvaru pār "Raptors"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Treja Janga un debitanta Eidriena Dernela Grifina sadarbība sestdien nodrošināja Atlantas "Hawks" pēdējo sekunžu uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

Atlantas basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 124:122 (29:31, 26:31, 27:27, 29:22, 13:11) papildlaikā uzvarēja Toronto "Raptors".

Pagarinājuma pēdējās sekundēs Jangs atrada pie groza nepieskatīto komandas biedru un pēc partnera piespēles NBA debitants Grifins atnesa mājiniekiem uzvaru.

Jangs maču noslēdza ar 29 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm, bet Grifinam bija 17 punkti, astoņi no tiem papildlaikā. Vēl De'Andrē Hanters piebalsoja ar 21 punktu, bet Klintam Kapelam bija 18 punkti un 13 atlēkušās bumbas.

"Raptors" rindās savu sezonas rezultatīvāko spēli aizvadīja Skotijs Bārnss, kurš guva 26 punktus, taču neizmantoja iespēju nodrošināt uzvaru pamatlaikā. 23 punktus pievienoja Ogugua Anunobi.

"Raptors" rotācijā izmantoja deviņu spēlētājus, no kuriem divi laukumā pavadīja nepilnas četras minūtes. Traumu un slimību dēļ Toronto vienībai šobrīd nevar palīdzēt vairāki atslēgas spēlētāji, piemēram, Paskāls Sjakams, Gerijs Trents juniors, Kriss Bušērs un Otto Porters juniors.

"Hawks" ar desmit uzvarām 16 cīņās ir trešā Austrumu konferencē, kur "Raptors" ar bilanci 9-8 ir septītā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu