VIDEO ⟩ Aizņemtais Maksims Busels un Liza Manija uz deju grīdas ļaujas kaislīgam skūpstam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Aktieris Maksims Busels un Liza Manija desmitajā šova "Dejo ar zvaigzni" tiešraidē izpildīja kaislīgo pasodobli, muzikālajam pavadījumam izvēloties ikonisko grupas "The Police" dziesmu "Roxanne". Dejas karstumā tika demonstrēts arī kaislīgs skūpsts.

Pirms dejas Liza priecīgi paziņoja, ka tieši pasodobli gaidījusi visu šovu, jo tā ir viņas mīļākā deja. Maksims piebalsoja, ka dejā ir jāieliek daudz kaisles, to viņi arī vēlas parādīt. Šķiet, abiem tas neapšaubāmi izdevās, jo karstasinīgo pasodobli papildināja abu kaismīgs skūpsts.

Par mēģinājumiem Maksims teica, ka abu ikdienā nav rutīnas, jo katra deja ir citādāka, jādomā, kā padarīt interesantu priekšnesumu, lai demonstrētais piestāv viņiem.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka publiskajā telpā mēļoja, ka šova aktiera Maksima Busela un viņa pārinieces Jelizavetas Manijas starpā, iespējams, ir kas vairāk nekā vienkārši koleģiālas attiecības. Aktieris Busels izdevumam "Privātā Dzīve" viesa skaidrību par savu attiecību statusu. Viņš ir aizņemts vīrietis.

Viņš jau 12 gadus ir attiecībās ar gleznotāju Elīnu Arbidāni.

Busels atklāja, ka arī to, sākotnēji šova producenti nemaz nav gribējuši likt abus pārī pārāk lielās auguma atšķirības dēļ. "Esmu 183 centimetrus garš, bet Ļiza – ļoti maziņa. Viņai bija paredzēts cits partneris, taču Ļiza paziņoja, ka gribot dejot ar mani," atklāj Busels.

Vaicāts, varbūt viņai bija plāns iekarot viņa sirdi, Busels atbild: "Viņai tobrīd bija draugs." Taču, sākoties šovam, Ļizas attiecības izjukušas. "Nu, kaut kā tā arī sanāca. Es gan ceru, ka man ar to nav nekāda sakara. Vismaz Ļiza saka, ka neesot."

Abu skūpsts tika apspriests arī "Twitter". Viedokļi dalās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu