Atklājas, ka Mirdza Martinsone sākotnēji nemaz neplānoja savu dzīvi saistīt ar aktiermākslu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Aktrise Mirdza Martinsone šovā "Vakariņš ar savējiem" atminējās laiku, kad vēl tikai plānojusi savu nākotnes karjeru, – izrādās, ka viņa sapņojusi savu profesiju saistīt ar ķīmijas sfēru, taču aktieros stājusies, astrologa iedrošināta.

Martinsonei tika uzdots jautājums, kā var kļūt par aktrisi, un viņas atbilde pārsteidza: "Vajag aiziet pie astrologa. Viņš pateiks virzienu, kurā iet."

Astrologu esot ieteicis matemātikas skolotājs. "Es pēc vidusskolas gribēju mācīties ķīmiju, skolotājs, bet viņš man teica: "Mīļā, kur tu ej!" Un tad viņš man iečukstēja par astrologa apmeklējumu."

Izrādās, ka šis pats skolotājs vēlāk esot atlaists no darba, jo stundu laikā mācījis ne tikai matemātiku, bet kaismīgi stāstījis arī par numeroloģiju un astroloģiju.

Arī citus "Vakariņš ar savējiem" viesus saista astroloģijas tēma – it īpaši Baibu Sipenieci-Gavari, kura atklāj, ka vērsusies ne tikai pie zvaigžņu tulka, bet arī zīlnieka, kurš nākotni zīlē kafijas biezumos. Viņa nosaka: "Astroloģija ir ļoti nopietna lieta."

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu