"Domāju, kā dzīvot tālāk." Olga Kambala atklāj, ka "čuhņas" skandāla dēļ nopietni cietis viņas bizness (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: casablanka_shop/ Shutterstock

Aizvadītajā nedēļā Eiropas hitu radio tiešraides studijā viesojās Olga Kambala. Viņa pastāstīja, ka "čuhņas" skandāls nopietni ietekmējis viņas biznesu.

Olga pārdod kosmētiku no Marokas, ko aizsāka pirms astoņiem gadiem. Viņa jau iepriekš bija izteikusies, ka "čuhņas" skandāla dēļ bizness ir nopietni cietis, to viņa apstiprina, arī viesojoties Eiropas hitu radio tiešraides studijā.

Olga atklāja:

"Vispār mans bizness sāka ciest tad, kad sāku piedalīties šovā "Slavenības. Bez filtra",

jo tika parādīts fifas tēls, kur es apmēram sēžu uz vīra naudas, bet neviens jau nezina, ka informācija par mana vīra honorāriem ir desmit gadus veca un tas jau sen tā vairs nav."

Šobrīd cietusi gan Olgas mentālā veselība, gan bizness. "Cieta pirms tam, bet kaut kā vilkām.

Tagad ir tā, ka es no rīta pamodos un domāju - kā man dzīvot tālāk, rēķini ir jāmaksā."

Lūgta atgādināt, ar ko nodarbojas, Olga pastāsta, ka viņa pirms astoņiem gadiem uz Latviju atveda Marokas un arābu kosmētiku un sāka tās tirdzniecību Latvijā.

Vaicāta, vai tā nav kontrabanda, Olga smejoties teic: "Nē, man ir SIA "Casablanka Shop". Es produktus piegādāju uz veikaliem, piedalos izstādēs, un arī Igaunijā tos tirgo."

Podkāsta vadītājs izteica Olgai komplimentu par to, ka viņai ir labas pārdošanas prasmes, kam viņa pilnīgi piekrīt: "Man ir tā dotība, ka es māku pārdot. Piemēram, situācija "Drogās". Es stāvu un skatos lūpu krāsu, runāju ar meitu, saku, ka gribu šo toni. Un pamanu, ka divas sievietes atnāk un paņem to pašu. Pārdošanas prasmes man ir, to man neatņemt."

Kā zināms, arī Kasparam ir savs bizness. Olga komentēja, vai "čuhņas" skandāla dēļ arī vīra uzņēmums ir cietis: "Kasparam, nu tā... "

Tomēr viss tik slikti nav, uzņēmēja pastāstīja, ka saņēmusi atbalstu no klientiem, arī no tiem, kuri kādu laiku neko nebija iegādājušies.

Atgādinām, ka Olga savu biznesu sāka laikā, kad bija precējusies ar pirmo vīru un savu trīs meitu tēti. Bijušajam vīram savulaik izskanējis piedāvājums veidot biznesu Marokā. Tur Olgas pirmais vīrs nodzīvojis četrus gadus. Olga reizēm arī pati devās uz Maroku apciemot vīru. Pēc apciemojumiem viņa sāka vest uz Latviju dažādas Marokas preces. Tās novērtēja arī latvieši, un viņa saņēmusi piedāvājumu Latvijā tirgot Marokas kosmētiku, ko dara vēl līdz šai dienai.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka sabiedrībā plašu rezonansi raisīja "čuhņas" skandāls - Olgas Kambalas frāze burtiski pārņēma sabiedrību.

Dažu dienu laikā Kambalas saņēma virkni negāciju, nosodījumu un pat draudus. Kambalas lēma nākt klajā ar paziņojumu, uzaicinot mediju pārstāvjus uz preses konferenci.

Konferencē Olga pauda: "Uzskatu, ka tiku izmantota. Es atkārtošos, ka šā visa dēļ sāku apmeklēt psihologu, bet esmu stipra, tikšu tam pāri, bet mēs gribam pacelt mobinga problēmu Latvijā."

"Tā Latvijā nedrīkst darīt, mana sieva personīgi nevienu neaizskāra," uzsvēra Kaspars.

Abi devās arī uz Dobeli, lai tur tiktos ar uzņēmumu, kurš aizsāka joku par Olgu, kas, kā pati uzsvērusi, izvērtās par viņas ļaunāko murgu. Ierodoties Dobelē, Kambalas nebija noskaņoti draudzīgi. Olga ir saņēmusi tūkstošiem komentāru un ziņu, kas ietver naida runu, tāpēc Kambalas nolēmuši to tā vienkārši neatstāt.

Aizkadrā Olga, knapi valdot asaras, teica: "Man sāpēja, ļoti. Es sen nebiju izjutusi tādu stāvokli. Man bija histērijas. Es pat nevaru izskaidrot, kā tas ir. Vienkārši tevi nosit. Briesmīgi. Es nevienam nenovēlu to piedzīvot."

Lai gan sarunas ar "Dobeles dzirnavnieku" noslēdzās uz pozitīvas nots, preses konferencē Kambalas paziņoja, ka tiesāsies ar pāridarītājiem un pacels mobinga jautājumu valstiskā līmenī.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu