Trešdienas horoskops: 23. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vāvere. Ilustratīvs attēls.
Vāvere. Ilustratīvs attēls. Foto: Albert Beukhof/shutterstock.com

Horoskopi trešdienai, 23. novembrim.

AUNS

Veiksmīga diena lietišķajā jomā: aktīvi darbosies, organizēsi, atradīsi risinājumus. Tikai stingri turies pie likuma burta un gara – jābūt precīzam juridiskos jautājumos.

VĒRSIS

Būsi labs padomdevējs gan kolēģiem, gan vadībai. Tavi priekšlikumi palīdzēs uzlabot darba vidi vai rast jaunus risinājumus kādām senām problēmām.

DVĪŅI

Panākumi darbā vai biznesā garantēti. Tu esi zinošs, korekts un inteliģents cilvēks. Pateicoties šīm īpašībām, daudzi vēlēsies ar tevi sadarboties. Tikai raugies, lai nosacījumi godīgi.

VĒZIS

Kārtīgi paveiktam darbam pavisam noteikti jātop novērtētam arī materiālā izteiksmē. Ja darba devēji vai sadarbības partneri neprotas, tad nekautrējies viņiem dot kādu mājienu.

LAUVA

Ar jauniem un vērienīgiem plāniem šodien uzmanīgi. Labāk pamazām rosīties ierastajā spēles laukumā. Paralēli tam rēķini un soli pa solim plāno jauno "izrāvienu".

JAUNAVA

Radīsies vēlme pakritizēt un izteikt viedokli. Ja kāds grib apvainoties, tā viņa darīšana ne tava - tu taisnību runā, un daudzi cilvēki to augstu novērtē.

SVARI

Ļoti daudz darbu, un noderīgi lietišķie kontakti. Cilvēki vēlēsies sadarboties un tavas idejas atzīs par vērtīgām. Kādam var veidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm.

SKORPIONS

Pārliecība par savām spējām ir laba lieta, un tavus stratēģa talantus neviens neapšauba, bet šodien labāk sadarboties un uzklausīt citu cilvēku viedokli un vērtējumus.

STRĒLNIEKS

Diezgan labi darbosies intuīcija un tu ātri sapratīsi, ar kuru klientu, kolēģi vai biznesa partneri sadarboties vairāk. Izveidosi labu un spēcīgu komandu.

MEŽĀZIS

Labs laiks domubiedru un sadarbības partneru meklējumiem. Var izdoties satikt cilvēkus, kas ar tevi uz viena viļņa. Ja dvēselē kāda pesimistiska nots, tad vakarā pievērsies mīļotam hobijam.

ŪDENSVĪRS

Ātri orientēsies situācijās un cilvēkos. Zināsi, kā ar kuru runāt, lai panāktu rezultātu. Tikai netērē enerģiju tur, kur nav atdeves. Vēlams virzīties tuvāk karjeras kāpnēm.

ZIVIS

Laba intuīcija, izpratne par cilvēku rīcību un veiksmīgi darba jautājumi. Kāds var saņemt karjeras piedāvājumu, kāds ieraudzīt sludinājumu par savu sapņu darbu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu