"Es tevi varētu nogalināt." Dzērumā izteikti draudi Latvijas pilsoni noved Īrijas tiesā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Īrijas tiesas priekšā nācās stāties Latvijas pilsonim, kurš dzērumā savā dzīvoklī nesen iepazītai sievietei pateica, ka varētu viņu nogalināt un neviens par to neko neuzzinātu, vēsta ārvalstu mediji. 

37 gadus vecajam Mārcim tiesā tika uzrādīta apsūdzība par draudiem, kas tika izteikti pagājušā gada 15. novembrī.

Cietusī sieviete un kāds viņas draugs bija ieradušies uz ballīti vīrieša dzīvoklī pēc tam, kad viņi iepriekšējā vakarā bija ar viņu iepazinušies. Ap astoņiem no rīta draugs devās projām, bet dzīvokļa saimnieks izteica minēto piezīmi, izraisot sievietē pamatīgu izbīli.

Viņa piezvanīja draugam un devās uz Gardu, kur iesniedza sūdzību. Tiesa uzklausīja, ka viņa izskatījusies "acīmredzami pārbijusies un trīcējusi". Latvietis tika aizturēts un atzinās, ka to sievietei teicis, taču jutās vainīgs un atvainojās.

Tiesa konstatēja, ka apsūdzētajam nav iepriekšējās sodāmības. Advokāts pastāstīja, ka latvietis esot saticis sievieti bārā un nākamajā rītā, kad viņš izteicis piezīmi, vēl bijis alkohola reibumā. Viņš teica, ka izteiktie vārdi tika pārprasti un Mārcim nebija nodoma kaut ko sievietei nodarīt.

Aizstāvis piebilda, ka viņa klientam ir problēmas ar alkoholu un ka katra diena viņam ir jauna diena, bet kopš šī incidenta ka viņš nav lietojis alkoholu un arī likumu nav pārkāpis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu