Vīrietis nesavalda kvadriciklu un ietriecas kokā. Cietušais nogādāts slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Svētdien, 20. novembrī, neilgi pirms pulksten 13.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki patrulēja Bolderājas apkaimē un ievēroja divus kvadriciklus, kas pa koplietošanas ceļu pārvietojās bez valsts reģistrācijas numura zīmēm. Viens vadītājs pamanīja policijas operatīvo transportlīdzekli un strauji palielināja braukšanas ātrumu. Vīrietis ietriecās ceļa malā esošajos kokos.

Reaģējot uz situāciju, likumsargi nekavējoties apstājās pie avarējušā kvadricikla. Tā vadītājs bija pie samaņas, taču sūdzējās par stiprām sāpēm kājā un rokā. Avarējušam vīrietim tika dots rīkojums nekustēties, līdz ierodas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) brigāde. Lai cietušais nenosaltu, policisti viņu apsedza ar folija segu, kā arī pēc mirkļa pie likumsargiem vērsās garāmbraucoša sieviete, kura piedāvāja vilnas segu, lai apsegtu cietušo, līdz ierodas ārstu brigāde.

Nedaudz vēlāk ieradās ātrā palīdzība, kura secināja, ka nepieciešama vīrieša hospitalizācija uz medicīnas iestādi.

Tāpat notikuma vietā ieradās Valsts policijas ekipāža, kura pārņēma darbu, lai izvērtētu situācijas apstākļus.

Līdz pašvaldības policijas palīdzība notikuma vietā vairs nebija nepieciešama, likumsargi garāmbraucošai sievietei atgrieza segu un pateicās par palīdzību.

Oficiāli neapstiprināta informācija liecina, ka cietušais slimnīcā gājis bojā. Izsakām līdzjūtību tuviniekiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu