Konors Makgregors atkal iesūdzēts tiesā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Īrijas jaukto cīņas mākslu (MMA) zvaigznei Konoram Makgregoram atkal var nākties apmeklēt tiesas zāli, jo pret viņu sūdzību cēlis cīkstoņa ilggadējais draugs un kolēģis Artjoms Lobovs, vēsta "talkSPORT".

Makgregors gadu gaitā dažādu iemeslu dēļ tiesas zālēs bijis pietiekami biežs viesis. Apsūdzības seksuālā vardarbībā, huligānismā, fiziskā vardarbībā pēdējo piecu gadu laikā ir caurvijušas Makgregora dienas kārtību. Bet tagad viņu tiesā iesūdzējis ilggadējais kolēģis un draugs Artjoms Lobovs.

Šoreiz runa ir par Makgregora slaveno viskiju "Proper 12". Kā zināms, Makgregors pērn pārdeva savas akcijas "Proper 12" uzņēmumā, nopelnot 180 miljonus ASV dolāru.

Lobovs, kuram ir Dublinas Universitātes maģistra grāds ekonomikā un finansēs, pret Makgregoru cēlis sūdzību, jo viņam pienākoties 5% no minētās 180 miljonu peļņas.

Nesenā sarunā ar "talkSPORTS" Lobovs ieskicēja savu lomu "Proper 12" izveidē.

"Tā bija mana ideja. Es biju tas cilvēks, kurš Konoram ieteica uzsākt viskija biznesu. Es Konoram teicu: "Esmu sagatavojis plānu. Šis ir miljardu dolāru vērts darījums." Nezinu, vai viņš mani tobrīd uztvēra nopietni, bet viņš turpināja strādāt un, kā jūs redzat, [viskija] bizness bija izdošanās," sacījis Lobovs, kurš savulaik esot noraidījis Makgregora vienu miljonu par piedalīšanos viskija biznesa izveidē.

"Konors man piedāvāja vienu miljonu. Bet es nepiekritu. Visas manas karjeras laikā Konoram esmu palīdzējis ar treniņnometnēm. Viņš man allaž par to ir piedāvājis naudu, bet es nekad to nepieņēmu. Allaž teicu: "Mēs esam draugi. Es tev nemaksāju naudu par manām treniņnometnēm. Tev man arī nav jāmaksā." Bet viskija gadījumā situācija ir mazliet cita. Ar to gan vēl negribu dalīties," sacījis Lobovs.

Krievijā dzimušais īru cīkstonis savas MMA karjeras laikā izcīnīja 13 uzvaras un piedzīvoja 15 zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu