"Man vairs nav nepieciešams otrs, lai justos labi." Kantridziedātājas Linitas Mediņas gūtās atziņas (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ Linita Mediņa

Kantrimūzikas dziedātāja Linita Mediņa arī šogad turpina savu aizraušanos - sveču darināšanu. Viņa to dēvē par sava veida meditāciju. Izdevumam "Kas Jauns" dziedātāja pastāsta, ka guvusi arī daudz jaunu atziņu, ar kurām labprāt dalās.

Sveču darināšana gan nav pavisam jauna aizraušanās, to dziedātāja aizsāka jau pagājušajā gadā. Tomēr rožu biznesam gan likusi punktu. "Jā, rozes bija un ir mana mīlestība, taču, tiklīdz tas kļuva par darbu, daudz kas mainījās. Skrēju kā vāvere ritenī, rokas bija sadurstītas līdz elkoņiem, un baudīt šo ziedu skaistumu vairs fiziski neatlika laika. Sapratu, ka ir pienācis mirklis apstāties un pārvērtēt vērtības. Dīkstāves laikā, kad vairāk laika pavadīju mājās, radās ideja par svecēm."

Linita šajā dzīves posmā guvusi arī vērtīgas atziņas un atzīst, ka jūtas laimīga: "Pilnīgi noteikti varu apgalvot to, ko jūtu, - šobrīd esmu dzīves laimīgākajā posmā.

Beidzot jūtos tik pašpietiekama, ka man nav nepieciešams otrs, lai justos labi.

Laimes sajūtu esmu noķērusi pati – daudz strādājot ar sevi, meklējot atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem un izkristalizējot savas vērtības. Tas sākās ar piedošanu pēc šķiršanās, turpinājās ar pateicību par visu, ko nācies piedzīvot.

"Mīļie, dzīve ir tik skaista, kad kļūstam iekšēji laimīgi. Nekādi ārējie apstākļi šo iekšējo sajūtu nespēj vairs ietekmēt. Ikvienam to novēlu. Lai gaišs šis laiks!"

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 22. novembra numurā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu