"Mums ļoti labi saskan." Ieva Brante Labdarības ballē laidās karstasinīgās dejās ar noslēpumainu kavalieri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc divu gadu pārtraukuma Rīgas Latviešu biedrības namā 17. novembrī norisinājās tradicionālā Labdarības balle. Uz deju grīdas nepamanīta nepalika Rīgas domes deputāte, juriste un aktīva dzīvesveida piekritēja Ieva Brante.

Brante demonstrēja lielisku dejotprasmi uz deju grīdas. Izdevums "Privātā Dzīve" mēģināja noskaidrot, kas ir viņas pavadonis.

"Viņš ir brīnišķīgs cilvēks, kurš ļoti labi dejo. Tas viņam ir dots no dabas. Mums ļoti labi saskan," tā par stalto pavadoni, ar kuru kopā ieradās ballē un laidās karstasinīgās dejās, izteicās Brante.

Izrādās, ka viņas kavalieris ir balles deju kursu "Manieres" skolotājs Māris Gunārs Dzenis. Abi kopā sadejojušies jau ballē "Elegances ritmos", kas septembra beigās notika Melngalvju namā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ieva Brante (@ibrante)

Spriežot pēc amatpersonas deklarācijas, pērn Brante šķīrusi laulību ar Aivaru Skrastiņu. "Divi pandēmijas gadi ikvienam bija liels pārbaudījums – lai padomātu par savām attiecībām, par saviem hobijiem un laika patēriņu. To, ko mēs vēlamies, sniegt. Šo divu gadu laikā man pietrūka gan šādu baļļu, gan vienkāršas kopā pasēdēšanas un parunāšanās klātienē. Es droši vien sapratu, ka vērtība nav tikai ballēs, bet arī cilvēkos, kas atnāk uz tām un dāvā tev pozitīvas emocijas," norādīja Ieva.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 22. novembra numurā.

Nelielu ieskatu no Labdarības balles var redzēt arī "Slavenības. Bez filtra" epizodē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu