VIDEO ⟩ Tūriste Meksikā dejo uz vēsturiskas maiju piramīdas un pamatīgi sanikno pūli (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāda tūriste Meksikā izrīkojusies nepārāk gudri, uzkāpjot uz aizsargātas maiju piramīdas un dejojot uz tās. Viņa ātri vien izpelnījās skaļu nosodījumu no klātesošajiem un tika aplieta ar ūdeni, raksta medijs "Insider".

@angelalopeze this is so disrespectful… don’t mess with my Mexican people 🇲🇽 #chichenitza #disrespectful #mayanpyramid #vacation #crazy #viral ♬ original sound - ang

Kā redzams sociālajā vietnē "Tik Tok", sieviete kāpj pa aizsargātas maiju piramīdas pakāpieniem un izpilda tur nelielu deju. Tikmēr cilvēku pūlis uz viņu kliedz un apsūdz viņu necieņas izrādīšanā.

Sievietei uz piramīdas sekoja, domājams, drošības darbinieks, kurš ar žestu ātri vien lika viņai nokāpt.

Cilvēku pūlis uz sievieti spāņu valodā kliedza tādas frāzes kā "Ārā!", "Apcietiniet viņu!" un "Cietumā!". Lejā viņa tika aplieta ar ūdeni. 

Lai gan agrāk tūristiem bija ļauts uzkāpt piramīdā, Meksikas Nacionālais antropoloģijas un vēstures institūts kopš 2008. gada ir aizliedzis apmeklētājiem kāpt pieminekļos. Ikviens, kurš pārkāpj Meksikas federālo likumu vai apgāna šādas teritorijas, saņem sankcijas un naudas sodu līdz 50 000 peso (2572,97 USD).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu