Kambalas soctīklos par ievērojamu summu pārdod grāmatas "Kambala..., āmen!" pēdējos eksemplārus (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/ kambalakaspars

Pēc tam, kad "čuhņas" skandāla dēļ Olga Kambala paziņoja, ka cietis viņas bizness, šīs nedēļas sākumā sociālajā tīklā "Instagram" viņa publiskoja informāciju, ka pārdod par visai augstu cenu pēdējos grāmatas  "Kambala..., āmen!" eksemplārus.

Armanda Pučes grāmatā "Kambala..., āmen!" aprakstīta viņas vīra Kaspara Kambalas dzīve. Publiskotajā informācijā teikts, ka grāmata jau septiņus gadus nekur nav nopērkama. 

Kambalas noteikuši vienas grāmatas cenu - 150 eiro.

"Ekskluzīvi, tikai daži eksemplāri ar Kaspara Kambalas novēlējumu jums!" piedāvājumu piesaka uzņēmēja.

Foto: Instagram/ olgakambala

Šī gada vasarā Olga atzinās, ka grāmatu pati nav lasījusi:

"Es neesmu lasījusi šo grāmatu, mums mājās viņa stāv, bet neesmu tai pieķērusies.

Es Kasparu pirms iepazīšanās vispār nezināju, nezināju, ka tāds cilvēks eksistē. Man toreiz draudzene teica: "Ak šausmas, ārprāts, nu nē!" Bet es pieņēmu lēmumu viņu iepazīt, neklausoties, ko par viņu saka citi. Pats Kaspars man saka, ka viss iepriekš noietais dzīves ceļš viņu noveda te, tagad, ar mani."

Par to, kā veicās ar grāmatu pārdošanu, Kambalas gan nav ziņojuši. 

Grāmata "Kambala..., āmen!" izdota 2014.gadā.

Grāmatas anotācijā Puče rakstīja: "Grāmata nav par profesionālo sportu, tā ir par cilvēka spēku un vājumu, kas nosaka izvēles, likteņus, ceļu un diemžēl - arī grāvjus... Daudziem sportista laikabiedriem viņa atklāsmes sagādās pārsteigumu, ļoti daudziem - pārdomas. Daži nekad vairs nedos viņam roku, citi būs apvainojušies, vēl kādi - paliks nikni līdz kapa malai.."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "čuhņas" skandāls nopietni ietekmējis Olgas biznesu. "Vispār mans bizness sāka ciest tad, kad sāku piedalīties šovā "Slavenības. Bez filtra", jo tika parādīts fifas tēls, kur es apmēram sēžu uz vīra naudas, bet neviens jau nezina, ka informācija par mana vīra honorāriem ir desmit gadus veca un tas jau sen tā vairs nav."

Šobrīd cietusi gan Olgas mentālā veselība, gan bizness. "Cieta pirms tam, bet kaut kā vilkām." Olga gan iepriekš paudusi, ka apzinās savas pārdošanas prasmes: "Man ir tā dotība, ka es māku pārdot. Piemēram, situācija "Drogās". Es stāvu un skatos lūpu krāsu, runāju ar meitu, saku, ka gribu šo toni. Un pamanu, ka divas sievietes atnāk un paņem to pašu. Pārdošanas prasmes man ir, to man neatņemt."

Soctīklos redzams, ka Kambalas turpina reklamēt savu produkciju.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu