Vīrietis žvingulī ierodas spēļu zālē Ķengaragā un met bārmenei ar pudeli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: TheVisualsYouNeed/Shutterstock

Rīgā, Ķengaragā aizturēts vīrietis, kurš četru promiļu reibumā metis ar pudeli spēļu zāles darbiniecei, pavēstīja Valsts policija (VP).

15. novembrī, policijā saņemta informācija par kādu vīrieti, kurš ieradies spēļu zālē Ķengaragā un veicis tur huligāniskas darbības.

Todien kāds 1982. gadā dzimis vīrietis ieradās sporta bārā - spēļu zālē, kur nezināmu iemeslu dēļ metis līdzi paņemtu pudeli bārmenes - operatores virzienā. Sieviete no viņas virzienā raidītās pudeles izvairījās, taču tā trāpīja aizmugurē esošai vitrīnai, kurā atradās citas alkohola pudeles.

Vīrietis devās tālāk spēļu zālē iekšā, kur paklupa un nokrita, kā rezultātā tika sabojāta telpas siena. Vīrietis tobrīd atradās aptuveni četru promiļu stiprā alkohola reibumā.

Par vīrieša darbībām bārmene - operatore ziņoja apsardzes firmas darbiniekiem, kuri savukārt informēja par notiekošo VP un devās uz minēto adresi.

VP notikuma vietā aizturēja huligānu un nogādāja viņu policijas iecirknī.

Aizturētais vīrietis jau iepriekš vairākkārt ir nonācis policijas redzeslokā par dažāda veida noziedzīgiem nodarījumiem, tostarp par mantiska rakstura noziegumiem, tajā skaitā zādzībām un huligānismu.

Policijā sākts kriminālprocess un tiesa viņam piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu