Piektdienas horoskops: 25. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: New Africa/Shutterstock

Horoskopi piektdienai, 25. novembrim.

AUNS

Svarīga finanšu tēma. Ja liekas, ka samaksa nav adekvāta, tad jārunā par algas palielināšanu vai jāmeklē citi varianti. Biznesa cilvēkiem vajadzētu orientēties uz darbības paplašināšanu.

VĒRSIS

Dažādas pārdomas: par dzīves vērtībām, par sabiedriskajiem procesiem un par to, kas tev pašam patlaban aktuāli. Mazliet "atslēgties" vakarā palīdzēs kultūras pasākums.

DVĪŅI

Brīvdienas tūlīt klāt! Nav noskaņojums darbā kalnus gāzt. Gribēsies pačatot ar draugiem, apspriest jaunumus, pārrunāt brīvdienu plānus. Beidz darbu ātrāk un vakarā izklaidējies.

VĒZIS

Necīnies ar vējdzirnavām un necenties paveikt darbus, kas bremzējas - ies kā pa celmiem un būs stress. Vakars piemērots saziņai ar draugiem un sirsnīgai patērzēšanai.

LAUVA

Domas nav pie darba, darījumiem vai biznesa, bet attiecību tēmas. Emocijas viļņojas, ļoti gribas būt kopā ar mīļoto. Bet, ja esi sirdī brīvs, iespējama aizraujoša iepazīšanās.

JAUNAVA

Šodien jāliek lietā līdera un menedžera dotības - lai saliedētu kolektīvu un sekmīgāk paveiktu darāmo. Gatavojoties un iepērkoties brīvdienām, pārāk netērējies.

SVARI

Pabeidz darbus šodien ātrāk vai paņem brīvdienu, jo spēki mazliet apsīkuši. Derētu kaut kur aizbraukt, paskatīt interesantas vēsturiskās vietas vai dabas takas.

SKORPIONS

Gribēsi pateikt "galavārdu" jebkurā situācijā un par katru cenu pierādīt savu taisnību. Bet – vai vajag? Labāk esi gatavs mazliet piekāpties, būs mierīgāk.

STRĒLNIEKS

Veikli tiksi galā ar pienākumiem un varbūt jau pat ķersies pie nākamās nedēļas darbiem. Vakarā jauka un sirsnīga komunikācija ar draugiem. Brīvajiem ļaudīm – simpātiju dzirkstelītes.

MEŽĀZIS

Ja rodas jaunas iespējas darbā vai biznesā, tad ir vērts piekrist. Tikai atceries, ka tev ir pa ceļam vienīgi ar profesionāliem cilvēkiem. Sadarbības partneri jāvērtē no šī aspekta.

ŪDENSVĪRS

Ja rīkosies apdomīgi un mērķtiecīgi, daudz sasniegsi. Tavas profesionālās spējas tiks augstu novērtētas un var nākt izdevīgs darba vai karjeras piedāvājums.

ZIVIS

Darbā spriedze un svarīgi jautājumi, kas jārisina. Turies tālāk no situācijām, kur tiek skaidrotas attiecības. Vakarā nemierīgo dienu kompensēs patīkami piedzīvojumi privātajā jomā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu