Mediķe Kanādā cīnījās par avārijā cietušas meitenes dzīvību. Izrādās, ka tā ir viņas meita

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Paramediķe Džeimija Ēriksone (kreisajā pusē).
Paramediķe Džeimija Ēriksone (kreisajā pusē). Foto: AP/Scanpix

Kanādā paramediķe atsaucās un glāba pusaudzi, kas smagi cietusi ceļu satiksmes negadījumā. Notikuma brīdī viņa neapzinājās, ka cīnās par savas meitas dzīvību, vēsta laikraksts "The Guardian". 

15. novembrī notika avārija uz apledojušas šosejas Kanādas provincē Albertā. Notikuma vietā Džeimija Ēriksone atrada pusaugu meiteni, kurai bija smagi ievainojumi. Paramediķe apzinājās, ka traumas, iespējams, ir letālas. 

Ievainojumi bija tik smagi, ka Ēriksone neatpazina savu meitu.

Sieviete gandrīz pusstundu centās atbrīvot pusaudzi no automašīnas un palika ar viņu līdz brīdim, kad ar meitene ar gaisa transportu tika nogādāta slimnīcā. 

Kad mediķe atgriezās mājās no maiņas, viņu sagaidīja policisti un pavēstīja nepatīkamo vēsti - avārijā bija cietusi viņas 17 gadus vecā meita Montana. Ievainojumi bijuši tik lieli, ka izdzisa viņas dzīvība.

"Smagi ievainotais pacients, kuru tikko ārstēju, bija mana miesa un asinis. Mans vienīgais bērns. Mans mini es. Mana meita Montana.

Lai gan esmu pateicīga par 17 kopā pavadītiem gadiem, esmu satriekta un prātoju - par ko tu būtu kļuvusi, manu meitiņ? Kas tu būtu bijusi?

Esmu satriekta. Esmu salauzta. Trūkst daļas no manis. Man atliek savākties un turpināt dzīvot," rakstīja mediķe.

Cits mediķis Ričards Rīds pastāstīja par avārijas vietu.

Divas meitenes brauca ar automašīnu no pastaigas ar suni un zaudēja kontroli pār transportlīdzekli. Mašīnā ietriecās pretimbraucošā kravas automašīna. 

Vieglās automašīnas šofere bija spējīga izkļūt no auto, taču Montana bija iesprostota.

Montana bija peldētāja un vēlējās studēt tiesību zinātni. "Viņai bija iespēja ziedot orgānus. Divi no orgāniem glāba dzīvības. Mēs esam laimīgi, ka mūsu mazulīte dzīvo caur citiem un pēc šīs traģēdijas ir izglābusi citus cilvēkus. Mēs zinām, ka viņa to būtu vēlējusies. Lepojamies ar viņu, viņas mums ļoti, ļoti pietrūks," sacīja Montanas mamma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu