Olga Kambala iedvesmo "Ērkšķu" dāmas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šajā vasarā šovu zvaigznei Olgai Kambalai bija iespēja būt par iedvesmotāju sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." dalībniecēm. Satiekot "Ērkšķu" dāmas, Olga pārdomā savu dzīvi un sniedz padomus, kas viņai palīdzējis pārvarēt savus dzīves līkločus.

Dalībniecēm bija iespēja ļauties gan sievišķīgām sarunām, gan procedūrai Olgas Kambalas vadībā. "Jums būs iespēja attīrīt ne tikai savu ķermeni, bet arī dvēseli. Nomazgāt visu slikto enerģiju," noteica Olga.

Vaicāta, kāds ir Olgas pirmais iespaids par dāmām, viņa teica:

"Da parastas meitenes. Pie stacijas un Centrāltirgus - tur pilns ar tādām! Mēs Rīgā sadzīvojam ar tādām."

Kamēr dāmas relaksējās baļļā, tikmēr Olga pastāstīja savu stāstu, kā uzsāka biznesu, audzinot viena trīs meitas, un kā tas mainījis viņas dzīvi. Olga dāmām vēlējās nodot vēstījumu, ka viss ir iespējams. "Ja tu sev nostādi mērķi, viss ir iespējams! Jūs vēl esat ļoti jaunas, jums viss vēl priekšā!" Olga uzskata, ka jebkura sieviete var iedvesmot, un to mēģināja arī viņa, sarunājoties ar "Ērkšķu" dāmām. 

Sarunā ar dalībnieci Anastasiju Olga atminējās savu kādreiz labu draudzeni Līvu, kura bija nonākusi narkotiku valgos. Viņa Anastasijai veltīja daudz komplimentu, sakot, ka var skaistāka būt vien ar pāris knifiem, uz ko Anastasija atbildēja, ka vispirms jātiek galā ar citām lietām.

Pēc tikšanās ar meitenēm Olga piegāja pie vīra un teica: "Tiekoties ar šīm meitenēm, es sapratu, ka manas problēmas nav problēmas." Olga atklāja, ka tikšanās ir nākusi par labu arī viņai, tā esot ļāvusi piezemēties. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu