"Tu vari būt slaida, korpulenta, liela vai maza auguma." Artūrs Duboks meklē sievietes jaunam videoklipam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ A-EUROPA

Pašmāju leģendārā grupa "A-Eiropa" tuvākajā laikā plāno filmēt jaunās dziesmas videoklipu un meklē lērumu sieviešu mūzikas video, liecina grupas ieraksts sociālajos tīklos.

"Meklējam 25 - 30 sievietes, vecumā no 20 līdz 60 gadiem, dažāda tipāža, pirmā un otrā plāna skatiem.

Tu vari būt slaida, korpulenta, liela vai maza auguma, kā arī citas izskata nianses nav svarīgas," pieteikties aicina grupa.

Pretendentēm jāiesūta tuvplāna un pilna auguma fotogrāfijas, kā arī sīkāku informāciju par sevi. Pieteikšanās vēl tikai līdz sestdienai, 26. novembrim. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šogad leģendārā grupa "A-Europa" neierastā ampluā uzmirdzēja kopdarbā ar repa apvienību "Singapūras satīns" dziesmā "Uz Seen". 

Arī šajā dziesmā bija stāsts par patnerattiecībām. "Stāsts jau ir ļoti vienkāršs - mēs esam bārā, atpūšamies un iepazīstamies ar šo foršo meiču no viņas perspektīvas, tad vakars izvēršas par kārtējo avantūrisko plezīru ar visai filigrānu nobeigumu, bet šoreiz, pārmaiņas pēc, tas tiek attēlots caur meičas acīm, jeb drīzāk - caur telefonu. Pašā dziesmā arī piedalās leģendārā "A-Europa", kas izbruģēja ceļu visai latviešu popmūzikai, un mēs bijām vairāk nekā pagodināti, kad Arturs Duboks piekrita ar mums sadarboties šim gabalam," tā par singlu izteicās "Singapūras satīns".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu