VIDEO "Galvenais, ka viņa uzticas Jēzum." Cilvēki sašutuši par Didrihsones paradumiem pie stūres (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

24. novembrī plašu sociālo tīklu lietotāju uzmanību un nosodījumu izpelnījās influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone, kura, braucot pie stūres, filmējusi video.

Sociālo tīklu lietotāja Elīna vēsta: "Lieliski! Influencere, jaunā māmiņa ar vairāk kā 100 tūkstošiem sekotājiem instagramā, ziemas laikā, kad ceļi slideni, brauc pie stūres, dzied, nepiesprādzējusies, filmē video ar zibspuldzi un video ievieto sociālajos tīklos! Un sodi nekādi? Cik droši, lai es jūtos uz ceļiem, ja pretī brauc viņa?"

Nosodījumu izteikuši arī citi sociālo tīklu lietotāji: "Braucot ar auto, uzmanībai ir jābūt uz ceļu, nevis jāfilmē video, jo īpaši apgrūtinātos apstākļos, kādi ir arī šobrīd. Koncentrācijas trūkums var novest pie lielas nelaimes. Didrihsoni tik ļoti nosoda, jo viņa daudzām jaunām meitenēm ir elks, tādējādi paliels skaits to pieņems, kā normu."

Savukārt cita sociālo tīklu lietotāja raksta: "Galvenais, ka viņa uzticas Jēzum. Varbūt šāda šoferēšana arī pārējos var piespiest lūgt Dievu un uzticēties Jēzum."

Elīnas Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas izraisīja plašu sabiedrības rezonansi. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone piedalījās arī Ainara Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu