VIDEO ⟩ Zināma jauna informācija par traģisko avāriju pie Murjāņiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Smaga avārija pie Murjāņiem.
Smaga avārija pie Murjāņiem. Foto: @Sadursme/Instagram.com

Ceturtdien, 24. novembrī, pie Murjāņiem smagi avarējušas trīs automašīnas. Bojā gājuši visu trīs iesaistīto spēkratu vadītāji. Pastāv versija, ka letālās avārijas iemesls ir kravas automašīnas tehniskais stāvoklis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Valsts policija uzsākusi kriminālprocesu, lai izvērtētu, vai kāds no vadītājiem nav sēdies pie stūres alkohola reibumā un noskaidrotu avārijas iemeslu.

Rīgas RP Patruļpolicijas pārvaldes priekšnieks Helmuts Staško sacīja: "Pēc sākotnējās informācijas smagā automašīna, kas virzījās Rīgas virzienā. Auto iebrauca pretējā joslā un sadūrās ar priekšā braucošo BMW automašīnu, aiz kuras sekoja kravas automašīna, kā rezultātā notika sadursme.

Lielākā daļa automašīnu tika sabojātas un diemžēl notika vietā bojā gāja visu trīs transportlīdzekļu vadītāji."

Netiek izslēgta arī iespēja, ka sprādzis Rīgas virzienā braucošās smagās automašīnas ritenis. Spēkrats nekontrolēti virzījies pa brauktuvi un kravas konteiners inerces virzīts ietriecies pretim braucošajās automašīnās.

Tuvākajās stundās plānots atjaunot satiksmi uz Valmieras šosejas pie Murjāņiem.

Kā vēstīts, ceturtdien, 24. novembrī, pie Murjāņiem smagi avarējušas trīs automašīnas. Bojā gājuši visu trīs iesaistīto spēkratu vadītāji, norāda Valsts policija.

Negadījums notika ap plkst.17 Saulkrastu novadā, uz Valmieras šosejas, pie Lojas upes, kur saskrējās divas smagās automašīnas "Volvo" un vieglā automašīna BMW.

Notikuma vietā bojā gāja abu kravas automašīnu vadītāji un vieglās automašīnas vadītājs.

Pēc policijas sniegtās informācijas, negadījuma apstākļi pagaidām vēl nav noskaidroti un turpinās izmeklēšana. Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu.

Vēl divas personas ar dažādām gūtām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē.

Pēc policijas sniegtās informācijas, negadījuma apstākļi pagaidām vēl nav noskaidroti un turpinās izmeklēšana.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu