FOTO ⟩ Cilvēki tver svētku sajūtu Doma laukuma Ziemassvētku tirdziņā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ziemassvētku Tirdziņš Doma laukumā.
Ziemassvētku Tirdziņš Doma laukumā. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Līdz pat 2023. gada 1. janvārim ikvienam ir iespēja gūt svētku sajūtu Vecrīgas tradicionālajā Ziemassvētku tirdziņā, kur gaisā virmo karstvīna un grauzdētu maneļu smarža, bet sirdi silda patīkamā atmosfēra. "Apollo.lv" piedāvā ielūkoties foto atskatā no svētku tirgus dienu pirms Rīgas egles iedegšanas svinībām.

Būs iespēja aizdoties uz Ziemassvētku vecīša māju, apmeklētājus priecēs mazie rūķi, un bērniem būs iespēja sūtīt vēstules uz pašu Lapzemi!

Katru piektdienu Ziemassvētku tirdziņa klientus priecēs dīdžejs, sestdienās uzstāsies kori un muzikālie ansambļi, bet svētdienās tirdziņu piepildīs folkmūzika. Ēdinātāji gādās par īpašiem kokteiļiem, saldumiem un gardumiem, mūsdienīgām un ziemīgām street-food ēdienkartēm, kā arī par tradicionālo latviešu virtuvi.

Ja tiek meklēta unikāla dāvana, ko pasniegt saviem mīļajiem Ziemassvētkos, tad šī ir vieta, kur jābūt - vietējie Latvijas amatnieki piedāvās bišu vaska sveces, dažādus radošus komplektus, piemēram, trauku un durvju vainagu izgatavošanas komplektus, mezglošanas piederumu komplektus, komplektus sienu dekorēšanai, sveču liešanai un, protams, citas nudien interesantas lietas. Būs arī pieejamas daudzas jo daudzas tradicionālās dāvanas, kā, piemēram, piparkūkas, vilnas zeķes un cimdi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu