Ilgstošas snigšanas dēļ lielākajā daļā valsts ir apgrūtināti braukšanas apstākļi (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: Gokhan Dogan/Shutterstock

Ilgstošas snigšanas dēļ sarežģīti braukšanas apstākļi sestdien ir lielākajā daļā Latvijas, teikts "Latvijas valsts ceļu" mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Tāpat "Latvijas valsts ceļu" pārstāvji uzsver, ka sniega kārta veidojas atkārtoti, un autoceļi tiks notīrīti tikai pēc snigšanas beigām.

Pēc "Latvijas valsts ceļu" vēstītā, sestdienas vakarā noticis ceļu satiksmes negadījums uz Tallinas šosejas (A1) 80. kilometrā pie Svētciema. Satiksme negadījuma vietā atjaunota pa vienu joslu.

Tāpat sestdien vakarā noticis ceļu satiksmes negadījums uz Tallinas šosejas 101. kilometrā Ainažos, kurā iesaistīts arī pasažieru autobuss.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūrai LETA norādīja, ka sestdien plkst.19.20 saņemts izsaukums uz Limbažu novada Ainažiem, kur uz autoceļa Rīga-Ainaži noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīti vairāki transportlīdzekļi, tostarp pasažieru autobuss.

Notikuma vietā strādā 12 ugunsdzēsēji, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi, kā arī Igaunijas glābšanas dienests un trīs Igaunijas neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta ekipāžas.

Notikuma vietā no kravas automašīnas atbrīvots viens cilvēks.

Iesaistītie dienesti sniedz palīdzību autobusa pasažieriem. Sadarbībā ar Limbažu novada pašvaldību tiek risināts jautājums par šo cilvēku izvietošanu, norādīja VUGD pārstāvji.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu