Teju visā Latvijā apgrūtināta braukšana pa autoceļiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Visā Latvijā, izņemot Liepājas apkārtni, apgrūtināta braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informē "Latvijas valsts ceļu" pārstāvji.

Sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 135 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir pa Tallinas šoseju (A1) visa maršruta garumā, pa Vidzemes šoseju (A2) visa maršruta garumā, pa Valmieras šoseju (A3) visa maršruta garumā, pa Rīgas apvedceļu (Baltezers-Saulkalne) (A4) visa maršruta garumā, pa Rīgas apvedceļu (Salaspils-Babīte) (A5) visa maršruta garumā, pa Daugavpils šoseju (A6) visa maršruta garumā, pa Bauskas šoseju (A7) visa maršruta garumā, kā arī pa Jelgavas šoseju (A8) visa maršruta garumā.

Tāpat apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir pa Liepājas šoseju (A9) no Rīgas līdz Kalvenei, pa Ventspils šoseju (A10) visa maršruta garumā, pa Rēzeknes šoseju (A12) visa maršruta garumā, pa šoseju Grebņeva-Medumi (A13) visa maršruta garumā, pa Daugavpils apvedceļu (A14) visa maršruta garumā, pa Rēzeknes apvedceļu (A15) visa maršruta garumā un pa šoseju Tīnūži-Koknese (P80) visa maršruta garumā.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā, izņemot Liepājas apkārtni.

Autovadītājiem jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot piesardzīgu distanci. Uz ceļiem var veidoties tā saucamais melnais ledus, kas ir neredzams, un autovadītājs to sajūt tikai sākot veikt manevrus ar mašīnu - bremzējot, manevrējot ar stūri un pedāļiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu