"Penguins" mažā zaudē "Maple Leafs"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Pitsburgas "Penguis" sestdien regulārā čempionāta mačā zaudēja Toronto "Maple Leafs" vienībai, kuras rindās 16. spēlē pēc kārtas pie rezultativitātes punktiem tika Mičels Mārners.

"Penguins" savā laukumā zaudēja ar rezultātu 1:4 (0:1, 0:2, 1:1) un pārtrauca piecu uzvaru sēriju.

Mārners šo cīņu noslēdza ar vārtiem un rezultatīvu piespēli. Ar precīzu metienu atzīmējās arī Ostons Metjūss, kurš kļuva par septīto "Maple Leafs" hokejistu, kas kluba rindās guvis 200 vārtus vienādos sastāvos. Savus 12.vārtus sezonā guva Viljams Nīlanders, tāpat pitsburgiešus pārspēja Pontuss Holmbergs.

Mājiniekiem vienīgos vārus guva Rikards Rakels, kurš trešā perioda 12.minūtē panāca 1:3.

Keisijs Desmits "Penguins" vārtos neitralizēja 37 metienus, kamēr otrā laukuma galā Ēriks Kallgrēns tika galā ar 25 metieniem.

"Mūs vienkārši apspēlēja," tā par aizvadīto maču teica "Penguins" galvenais treneris Maiks Salivans. "Visu cieņu pretiniekiem. Domāju, ka viņi spēlēja cieši, aizsargājās un lika mums strādāt uzbrukumā."

Bļugers šajā mačā spēlēja 13 minūtes un 28 sekundes, no tām aptuveni trīs minūtes mazākumā. Latvijas hokejists pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja sešos no 15 iemetieniem un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šajā sezonā Bļugers piedalījies septiņos mačos, kuros atzīmējies ar četrām rezultatīvām piespēlēm, trīs no tām iepriekšējā cīņā, kā arī ticis pie neitrāla lietderības koeficienta.

"Penguins" ar 25 punktiem 22 spēlēs ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, kur "Maple Leafs" ar 31 punktu 23 dueļos ir trešā.

Mājas spēļu sērijas turpinājumā "pingvīni" otrdien krustos nūjas ar Karolīnas "Hurricanes".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu