Pirmdienas horoskops: 28. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Yulia Grigoryeva/Shutterstock

Horoskopi pirmdienai, 28. novembrim.

AUNS

Ļoti svarīgas naudas lietas. Paskatīsies bankas kontā – gribētos, lai summa tur lielāka. Ja esi ražīgi strādājis, tad runā ar vadību par algas pielikumu vai vismaz prēmiju.

VĒRSIS

Darbā pienākumi atbildīgi, bet sūram darbam saldi augļi un, ielūkojoties bankas kontā, jutīsies gandarīts. Tikai uzreiz netērē, ar pirkumiem šodien tā apdomīgi.

DVĪŅI

Aktīva un darbīga diena. Gribēsi, lai citi arī ir uz tā paša viļņa un strādā produktīvi. Sliņķi un nevīžas dabūs no tevis vēju. Iespējams, pat gribēsi pārskatīt kādu sadarbību.

VĒZIS

No rīta, pārskatot nedēļas darbus, sapratīsi, ka saraksts ir ļoti garš. Svarīgi visu saplānot un ar kolēģiem apspriesties, kā darbosieties un kādi mērķi jāsasniedz.

LAUVA

Parādīsi augstu profesionalitāti un saņemsi atzinīgus vārdus. Tos būsi godam nopelnījis, jo spēsi atrisināt jautājumus, kas darbavietā kādu laiku nav kustējuši ne no vietas.

JAUNAVA

Neiesaisties strīdos vai attiecību skaidrošanā, ja tas neskar tevi. Var rasties neadekvāta pretreakcija. Labāk velti visu uzmanību saviem tiešajiem pienākumiem, un ar paveikto būsi apmierināts.

SVARI

Profesionālajā jomā iespējamas pārmaiņas. Secināsi, ka no tevis pārāk daudz gaida, un pārāk daudz prasa. Sapratīsi, ka ir kāds ceļa posms noiets un jādodas tālāk.

SKORPIONS

Pirmajā vietā naudas lietas. Padomā, kur un kā nopelnīt vairāk, bet neuzņemies kredītsaistības. Tu esi stratēģis un var rasties lielisks biznesa plāns, taču vēlams uzklausīt viedokļus no malas.

STRĒLNIEKS

Jauni plāni, dažādas idejas, veiksmīgas lietišķās sarunas. Aktīva un darbīga diena, kas paskries nemanot. Ja apkārt kustība un dzīve krāsaina kā kaleidoskopa stikliņi, tad tu jūties lieliski.

MEŽĀZIS

Šodien strādāsi ar pilnu atdevi un vēlēsies, lai arī citi darbus paveic godam. Šajā sakarā var izcelties pa kādam strīdiņam ar kolēģiem vai darījumu partneriem.

ŪDENSVĪRS

Var būt neliela vilšanās kolēģos vai sadarbības partneros. Tu būsi noskaņots aktīvi strādāt, bet lielas atsaucības nebūs. Netiesā bargi. Ne cilvēki slinki, bet vienkārši – dažkārt tā notiek.

ZIVIS

Ideju un jaunu mērķu diena. Apspriedies ar darba devējiem vai biznesa partneriem, kā realizēt to, ko esi iecerējis. Ja negūsti atsaucību, tad meklē cilvēkus, kas saprot un gatavi iet kopā ar tevi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu