Dāvim Bertānam viens tālmetiens "Mavericks" neveiksmē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien guva trīs punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" vienība piedzīvoja zaudējumu.

Dalasieši izbraukumā ar rezultātu 115:124 (33:41, 29:32, 34:31, 19:20) atzina Milvoki "Bucks" pārākumu un piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Bertāns svētdien spēlēja 16 minūtes un 51 sekundi, kas viņam ir ilgākais laiks līdzšinējās piecās sezonas spēlēs. Latviešu basketbolists realizēja vienu no trīs tālmetieniem, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un divreiz pārkāpa noteikumus. "Mavericks" ar Bertānu laukumā ielaida par vienu punktu vairāk nekā iemeta.

Dalasiešiem 27 punktus guva un 12 rezultatīvas piespēles atdeva Luka Dončičs, kurš arī pieļāva sešas kļūdas. Spenseram Dinvidijam bija 22 punkti, bet Kristianam Vudam - 21 punkts.

"Bucks" zvaigzne Jannis Adetokunbo atzīmējās ar 30 gūtiem punktiem un 11 atlēkušajām bumbām. Greisons Elens guva 25 punktus, 22 no tiem spēles pirmajās 18 minūtēs, kuru laikā grozā raidīja visus septiņus "trejačus".

"Mavericks" ar deviņām uzvarām 19 spēlēs ieņem 11.vietu Rietumu konferencē, kamēr "Bucks" ar bilanci 14-5 ir otrajā pozīcijā Austrumu konferencē.

Otrdien Bertāna pārstāvētā komanda savā laukumā spēkosies ar NBA čempioni Goldensteitas "Warriors".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu