"Nenormāli seksu gribas." Armands Simsons par ziemas peldes labumiem (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ armandssimsons

TV raidījumu un pasākumu vadītājs Armands Simsons aukstuma peldēm pievērsās pirms četriem gadiem. Viesojoties sarunu šovā "Zilonis studijā", viņš dalās ar vērtīgiem padomiem un atklāj kādu ļoti pikantu detaļu.

Simsons uzsver, ka par sacensību savā starpā roņošanā ir jāaizmirst. "Nav jāmērās ar krāniņiem, lienot ūdenī, tāpēc ka tur nav ko mērīties, jo viņi aukstā ūdenī tāpat ir maziņi," saka Armands.

Bieži cilvēki aukstā ūdenī metas, lai pēcāk piedzīvotu patīkami kņudinošo sajūtu, kas pārņem ķermeni. Arī Armands, izkāpjot no aukstā ūdens, piedzīvo "skudru armiju", kad organisms atkal sāk sasilt. "Ir nenormālākais enerģijas pieplūdums. Man personīgi – es domāju, ka tas ir fizioloģiskais process un sajūta –

pēc aukstuma peldēm nenormāli seksu gribas," atklāj TV personība.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons)

Kā sarunu šovā skaidro Rūdīšanās skolas izveidotājs Māris Žunda, aukstums atver vīrišķo enerģiju, testosteronu un dažādas laimes sajūtas. "Paaugstinās dopamīns, kas ir viens no laimes hormoniem, un varbūt gribas fizisku tuvību, lai vairāk sajustu siltumu sevī.

Tas, ko Armands aprakstīja, ir laimes sajūta, un tā ir atkarību izraisoša. Tas ir izskaidrojams bioķīmiski, un cilvēki to sajūtās apraksta," stāsta Žunda.

Skaties vairāk video:

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu