Otrdienas horoskops: 29. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: dezy/Shutterstock

Horoskopi otrdienai, 29. novembrim.

AUNS

Profesionālajā lauciņā jāmeklē jaunas iespējas – ieskaties darba sludinājumos. Biznesa cilvēkiem jādod vaļa radošiem domu lidojumiem, tad radīsies ienesīgas idejas.

VĒRSIS

Dažas situācijas darbā var radīt satraukumu, taču centies iztikt bez asas reakcijas un strīdiem. Šī diena nav arī labvēlīga, lai kārtotu darīšanas bankās vai iestādēs. Rosies lēnā garā.

DVĪŅI

Ja radusies vēlme mainīt darbu, tad lūkojies pēc vietas, kur ir karjeras un izaugsmes iespējas. Visas vienošanās jānoformē juridiski pareizos dokumentos, lai vēlāk nav dīvainu pārsteigumu.

VĒZIS

Nedēļa knapi sāk iesilt, bet darbu jau pāri pārēm. Tu esi labs cilvēks un tieši tāpēc uzmanies. Iespējams, kāds tā viltīgi nemēģina savus pienākumus deleģēt tev. 

LAUVA

Ja rodas jaunas ieceres vai pie tevis nonāk kāds intriģējošs sadarbības piedāvājums, neapspried to ar citiem. Daudziem patīk stāstīt tālāk, ko uzzinājuši, un trīt mēles par citu iecerēm.

JAUNAVA

Precīzi plānojot un atbildīgi strādājot, būs labs rezultāts un gandarījums. Taču ik pa brīdim garastāvoklis romantiski apcerīgs, gribas vērties ārā pa logu un pasapņot.

SVARI

Profesionālajā jomā jaunas idejas. Ja esošajā vietā iestājusies rutīna, tad ielūkojies darba sludinājumu portālos. Ja kas iekrīt acīs, tad droši uz priekšu. Pārmaiņas neļauj iesūnot.

SKORPIONS

Dzīve traucas uz priekšu strauji, tehnoloģijas attīstās: elektroauto, virtuālā vide, biometrija... Kas šodien jaunums, rīt jau pagātne. Vajadzētu pieteikties kursos par kādu moderno tehnoloģiju jomu.

STRĒLNIEKS

Būsi aizņemts ar organizatoriskiem pasākumiem, menedžēšanu, būs jāatbild uz neskaitāmiem tālruņa zvaniem, e-pastiem un ziņām sociālajos tīklos. Vakarā gandarījums par paveikto.

MEŽĀZIS

Darbā var nākties risināt nopietnus jautājumus. Diskusijās liec lietā racionālus argumentus un viss sakārtosies. Tava kompetence tiks augstu novērtēta, bet jāskatās, lai atalgojumus adekvāts.

ŪDENSVĪRS

Kolektīvā katram savi pienākumi, taču svarīgos jautājumus vajadzēs risināt tev. Visticamāk, ka no tā var gūt arī kādu materiālo labumu. Nekautrējies apspriest šo jautājumu.

ZIVIS

Laba diena visdažādāko finanšu jautājumu risināšanai. Pārskati līgumus un vienošanās, varbūt jāmaina nosacījumi. Ir iespējas palielināt ienākumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu