Grupa "Prāta vētra" vieš skaidrību, kur pazudis Roga

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Grupa "Prāta vētra"
Grupa "Prāta vētra" Foto: Ivars Soikāns/LETA

Grupa "Prāta vētra" 25. novembrī ieradās uz koncerttūres ieraksta "Gads bez kalendāra" pirmizrādi, taču nepilnā sastāvā. Izdevums "Privātā Dzīve" mēģināja noskaidrot, kur palicis viens no grupas dalībniekiem.

Koncertieraksta "Gads bez kalendāra" režisors ir "Prāta vētras" bundzinieks Kaspars Roga, kurš šajā pasākumā nebija manāms. "Prāta vētras" fani pamanījuši, ka grupa vairākos koncertos šogad kāpusi uz skatuves bez Rogas. Viņa vietā bungas spēlē Nelli Bubujanca. 

"Kaspars šobrīd ir Barselonā, smeļas iedvesmu. Visticamāk, no Gaudi darbiem," atklāja grupas solists Renārs Kaupers.

"Viņš vienkārši mīl aizbraukt šur tur, kur mēs neesam. Tur, kur var pabūt viens. Tā nav pirmā reize, kad Kaspars ir Barselonā. Viņš tur labi jūtas," skaidroja Mihelsons.

"Kaspars vēl joprojām ir grupā, tādā ziņā viss kārtībā. Tomēr reizēm, kad ir kāds spontānāks koncerts, uz kuru viņš netiek, mums palīgā nāk Nelli. Par to viņai liels paldies.

Ir arī bijuši gadījumi, kad Kaspars nevar spēlēt veselības dēļ," sacīja Renārs.

Gan Kaupers pats, gan Roga nekad nav slēpuši, ka saskārušies ar veģetatīvo distoniju. Šī liga likusi piebremzēt ikdienas skrējienu – Renārs ar ģimeni pārcēlies dzīvot uz Liepāju, Kaspars – uz Enguri. Tagad bundzinieks devies miera meklējumos vēl tālāk – Vidusjūras krastos saulainajā Spānijā.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 29. novembra numurā.

Foto: "Prāta vētra" koncerts "Gads bez kalendāra" Mežaparka Lielajā estrādē

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu