Žurnāls: Lauris Dzelzītis dīvaini uzvedas, atvedot uz teātri jauno mīļoto (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis "Spēlmaņu nakts" apbalvošanas ceremoniju apmeklēja kopā ar gaišmataino dāmu Asnāti Bāliņu, ar kuru pirmoreiz kopā tika manīts šajā vasarā.

Iepriekš tika vēstīts, ka Dzelzītis, šķiet, vairs nav brīvs vīrietis. Aktieris vasarā uz bāra "Dziļi violets" atklāšanas pasākumu bija ieradies kādu izskatīgu blondīni.

Nu viņš ar šo pašu dāmu - Asnāti Bāliņu - bija ieradies uz  "Spēlmaņu nakts" apbalvošanas ceremoniju Dailes teātrī. Izdevums "Kas Jauns" novēroja: lai gan zālē pāris sēdēja blakus, gaitenī pirms un pēc pasākuma un pat balles laikā Lauris šķietami centās kopā ar Asnāti klātesošajiem neparādīties.

Laura uzvedība "Spēlmaņu nakts" pasākumā un ballē, kur muzicēja grupa "Labvēlīgais tips", no malas izskatījusies neizprotama, raksta izdevums. Viņš lielākoties pa teātra gaiteņiem pārvietojies viens, arī ballē vismaz pirmo stundu gan pie mielasta galda, gan koncertā pavadīja bez mīļotās.

Foto: Sabiedrībā zināmi ļaudis pulcējas "Spēlmaņu nakts" balvu pasniegšanas ceremonijā

Par to, ka abi pavada laiku kopā, varēja noprast arī pēc soctīklos publicētā satura. Vasarā gan Lauris, gan Asnāte publiskoja foto no ceļojuma uz Itāliju. Lai gan ar kopbildēm abi nav dalījušies, varēja noprast, ka abi Toskānā bijuši vienā laikā.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Dzelzītim 2021. gada vasarā pajuka attiecības, kurām viņš beidzot bija noticējis. Tas arī noteicis psihoemocionālo fonu plaši aprunātajam šovam "Randiņš ar Dzelzīti", kurā viņš ar 12 dāmām dzīvoja skaistā villā Jūrmalā. Attiecības ne ar vienu no šova dāmām neizveidojās, šova laikā viņš sabiedrību pārsteidza ar atturību. Šova pēdējā sērijā Dzelzītis divas dāmas atstāja pie altāra.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 29. novembra numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu