"Sapnis par pārvietošanos." Aicina palīdzēt mazajai Elīzai, kurai nepieciešama rehabilitācija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto.

Labdarības biedrība "Pipars" un Latvijas Rokmūzikas asociācija aicina sabiedrību palīdzēt mazajai Elīzai un kopīgiem spēkiem savākt nepieciešamos līdzekļus, kuri nepieciešami procedūrām rehabilitācijas centrā "POGA". Kopā Elīzas rehabilitācijai nepieciešami 8595 eiro. 

Akcijas "Sadzirdi" iniciators Rojs Puķe saka: "Šis ir sarežģīts laiks visā pasaulē. Kara šausmas, enerģētiskā un ekonomiskā krīze. Viegli nav nevienam. Taču uz lietām jāskatās reāli. Ja mēs spējam doties uz skolu, darbu un darīt lietas bez apkārtējo palīdzības, tad jau tā ir zināmā mērā veiksme!

Jo ir bērni, kuru sapņi nebūt nav par jaunām lellēm, spožām rotaļu mašīnām un konfektēm, bet gan spēt pārvietoties un darīt ikdienišķas lietas bez apkārtējo cilvēku palīdzības!

Svarīgi ir sadzirdēt šos saucienus pēc palīdzības, un šoreiz esam izvēlējušies palīdzēt Elīzai, kurai visa dzīve vēl priekšā un kurai mēs, sabiedrība, varam palīdzēt.

Aicinu līdzcilvēkus sadzirdēt un noziedot kaut vienu eiro. Ļoti bieži cilvēki maldīgi uzskata, ka tas viens eiro jau neko nemainīs, taču manis organizētās kampaņas pierāda, ka rezultāts tiek sasniegts, ja spējam apvienoties kopējam mērķim.

Viens eiro neietekmēs mūsu dzīves līmeni, bet kopā mēs varam piepildīt Elīzas un viņas vecāku sapni. Paldies katram, kurš sadzird."

Elīzai ir seši gadi. Viņa ir ļoti sabiedriska, draudzīga, mīļa un sirsnīga meitene. Elīza ļoti mīl savu ģimeni - tēti, mammu, vecāko brāli un sunīti Odriju.

Elīza ir arī ļoti mērķtiecīga un uzcītīga, īpaši, kad jātrenējas nodarbībās, kuras viņa bieži apmeklē. Elīzai kopš dzimšanas ir bērnu cerebrālā trieka, kā dēļ viņai ir grūti pārvietoties un nepieciešamas palīgierīces kā arī regulāra rehabilitācija.

Šī gada septembrī Elīzai Vācijā tika veikta operācija, pēc kuras nepieciešama intensīva rehabilitācija, lai sasniegtu jaunus mērķus.

Nākamgad Elīza sāks skolas gaitas, viņa ļoti gaida, kad varēs iepazīties ar jauniem draugiem un skolā iemācīties daudz ko jaunu. Brīvajā laikā Elīzai ļoti patīk likt puzles, veidot dažādus rokdarbus, zīmēt un spēlēties ar draugiem. Elīzai arī ļoti patīk peldēt.

Elīzas rehabilitācijai var noziedot šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu