Ieva Brante atklāti par to, kāpēc izjuka viņas laulība (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ ibrante

Rīgas domes deputāte, juriste un aktīva dzīvesveida piekritēja Ieva Brante, viesojoties raidījuma "Kad viņas satiekas" rubrikā pie Valda Meldera, atklāja, ka ir brīva sieviete, un pastāstīja, kāpēc izjuka viņas laulība. 

Vaicāta, kāds ir viņas attiecību statuss, Brante teic: "Es esmu brīva sieviete."

"Mans dzīves ritms un mans ātrums ir tāds, ka viņš joprojām var uzkāpt Himalajos, tikai, kamēr viņš kāps, es būšu uzkāpusi un nokāpusi septiņas reizes," daiļrunīgi dažādos dzīves ceļus ieskicē Brante.

Viņa atklāj, ka nav bijis viegli atzīt sev, ka kaut kas šajās attiecībās tomēr līdz galam nav.

"Man tas nebija viegli. Man ir mīlošs vīrietis, viņš ļoti mani ciena. Man godīgi bija jāatbild sev, vai tas ir, kas man ir vajadzīgs un kā es gribu.

Es biju godīga un godīgi teicu, ka mans dzīves ritms ir atšķirīgs, es joprojām tevi mīlu un cienu un tu esi labs cilvēks, taču es pazīstu simtiem labu un gudru cilvēku,  bet es ar viņiem kopā nedzīvoju. Tā ir godīga attieksme pret sevi.

Es ar sevi netirgojos. Es gribu tā, lai man ir labāk, kā man ir ērtāk. Tā ir tikai tava atbildība, laime, veiksme, tava izvēle."

Brante pastāstīja, ka šī saruna noritējusi cieņpilni, un tas ir iespējams, ja partneri viens otru mīl un ciena. Abi ir saglabājuši attiecības arī pēc šķiršanās. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Brante ar savu nu jau bijušo vīru iepazinusies autoskolā, kurp bija devusies, lai iegūtu autovadītāja apliecību. Ieraugot vīrieti, uzreiz sapratusi, ka viņš ir īstais, ko tik ilgi gaidījusi. Arī bildinājumu mīļotajam pirmā izteica tieši Ieva, jo viņa ir pārliecināta – dzīve jāņem savās rokās un nav ko gaidīt, kad vīrietis pats pienāks klāt. "Kāpēc man jāgaida? Ja viņš ir brīvs, ņemams un man patīk?" savu drosmīgo soli toreiz pamatoja Brante.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu