Trešdienas horoskops: 30. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: New Africa/Shutterstock

Horoskopi trešdienai, 30. novembrim.

AUNS

Turies pa gabalu no strīdus situācijām, jo ātrumā iespējams sabojāt labas draudzīgās vai lietišķās attiecības. Viedokļu atšķirības vēlams apspriest mierīgi – pie "apaļā galda".

VĒRSIS

Laba diena karjerai vai biznesa sasniegumiem. Var rasties iespējas noorganizēt kādu sadarbību nākotnei. Domājot par lietišķām lietām, neatstāj novārtā privāto dzīvi.

DVĪŅI

Ko nevar panākt ar dzelžainiem argumentiem, to ar veiklu valodiņu. Kā mēdz teikt: pratīsi vilku no meža izrunāt. Viegli veidosies kontakti, satiksi cilvēkus, kas ir ar tevi uz viena viļņa.

VĒZIS

Ja šķiet, ka kaut ko neproti, tad: kauns nav nezināt, bet negribēt zināt. Vajag mācīties un uzklausīt kolēģu viedokli. Darbā būs jāpapūlas, bet ar iznākumu būsi apmierināts.

LAUVA

Tev ir viedoklis! Taču... lai arī kā gribētos pateikt visiem visu, mēģini saglabāt mieru un nepieņem lēmumus emociju iespaidā. Ja būsi apdomīgs, tad veiksme būs ar tevi.

JAUNAVA

Darbi kā lavīna gāžas virsū, un tu mēģini to vezumu izkustināt. Patlaban jātiek galā ar to, kas sakrājies - jaunie plāni drusku pagaidīs. Ja domā par savu biznesu, tad mazliet nogaidi.

SVARI

Darbā vai biznesā tāds kā sastinguma laiks un nav vērts cīnīties ar vējdzirnavām. Raksti projektus, meklē sadarbības partnerus un gatavojies jaunam startam nedaudz vēlāk.

SKORPIONS

Pie jauniem projektiem šobrīd nevajadzētu ķerties. Ievāc augļus no tā, kas jau paveikts iepriekš. Ja būsi kārtīgi strādājis – maciņš tukšā nepaliks, un bankas īsziņas vēstīs tīkamas ziņas.

STRĒLNIEKS

Klāt ir veiksmes stunda. Dažs spēs labi nopelnīt, dažs - paplašinās esošo vai izveidos jaunu biznesu. Tomēr jābūt gatavam negaidītām situācijām. Stūre rokās jātur cieši un droši.

MEŽĀZIS

Ar smaidu spēsi iekarot cilvēku simpātijas, taču nopietnām sarunām vai darīšanām gan labi sagatavojies. Ar personīgo pievilcību šajā reizē ir par maz, vajag pamatotus argumentus.

ŪDENSVĪRS

Lietišķo jautājumu risināšana padosies ar grūtībām. Taču lielisks laiks mācībām, it īpaši tajās jomās, kur daudz nezināmo. Vari apgūt, piemēram, kvantu fiziku. Vai arī kādas tēmas saistībā ar modernajām tehnoloģijām.

ZIVIS

Sekmīgi vadīsi darījumu sarunas un izveidosi noderīgus kontaktus. Šis ir tavs veiksmes laiks. Ja šī brīža lietišķajā vidē kļūst pārāk nemierīgi, maini darbu vai domā par savu biznesu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu