VIDEO Aplūkot svētku egles iedegšanu Viļņā ierodas tik daudz cilvēku, ka satiksme pilsētā tiek teju paralizēta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: 15min.lt

Aizvadītajā nedēļas nogalē Lietuvas galvaspilsētā Viļņā tika iedegta iespaidīga Ziemassvētku egle. To aplūkot klātienē vēlējās tik daudz cilvēku, ka pilsētas ielās izveidojās pamatīgs haoss un teju paralizēja satiksmi, raksta portāls "15min".

Svinīgā egles iedegšana notika svētdien, 26. novembrī. Daudzi ļaudis sociālajos tīklos aicināja cilvēkus pirmajā dienā nedoties aplūkot egli, jo to ir tikpat kā neiespējami izdarīt - Viļņas centrs ir gājēju pilns, sabiedriskais transports ir pārpildīts, kā arī sastrēgumi ir haotiski.

"15min" žurnālisti veica nelielu eksperimentu, kurā pārbaudīja, cik daudz laika aizņems, lai nokļūtu līdz eglei. Un rezultāti bijuši pārsteidzoši - tas prasījis vairāk nekā stundu, turklāt paralēli saskaitīti virkne ceļu satiksmes noteikumu pārkāpēju.

Video: Sastrēgums Viļņā

Kā jau ierasts - pirmssvētku periodā cilvēku pieplūdums pilsētās kļūst arvien lielāks. Arī Lietuvas galvaspilsēta Viļņa nav izņēmums. Lielākoties sastrēgumi veidojas pie tirdzniecības centriem vai pilsētu centros, kur parasti notiek dažādi Ziemassvētku pasākumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu