Žagars: Teātrī samīlēties ārpus kadra nav profesionāli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Dailes teātra direktors un aktieris Juris Žagars, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", nosauca pēdējā laika labāko mīlas ainu partneri un runāja par jūtām gan uz skatuves, gan dzīvē.

Uz skatuves viss izskatās tik īsts, ka ne viens vien prātojis un spriedelējis, ka aktieri, kuri spēlē kopīgos projektos kā pāris vai stāsta kādu attiecību stāstu, noteikti ir tuvi arī reālajā dzīvē. Žagaram tika uzdots jautājums, ar kuru aktrisi bijusi tik laba saspēle uz skatuves, ka vēlētos to atkārtot arī dzīvē. 

Žagars gan dāmas mazliet apbēdina, sakot: "Teātrī samīlēties ārpus kadra nav profesionāli. Ja tu pēc pulksten diviem esi joprojām iemīlējies savā partnerī, tu esi slikts profesionālis.

Mūsu instinkts ir šāds: līdz diviem ir liela mīla, pēc diviem - viss, mīla beigusies. Nav nekādi klusie telefoni."

Žagars stāsta, ka pēdējā laikā sakritis tā, ka vairākas reizes bijis jāspēlē kopā ar aktrisi Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu. "Tajā brīdī, kad mēs bijām uz skatuves izrādē, mana sieva ar Artūru Skrastiņu vienkārši jūsmoja par mums, sakot, cik tas izskatījās īsti.

Un partneri, kuri ir gudri, kā, piemēram, Artūrs Skrastiņš, kas ir profesionālis, vai mana sieva, viņi saprot, kas tas vienkārši ir mūsu darbs. 

Ja tu neesi skatuves nogrieznī iemīlējies tajā partnerī, tu nevarēsi labi nospēlēt. Bet jāsaprot, ka tā ir profesija, tas ir darbs.

Viszemākais profesionālisma līmenis ir tiešām godīgi iemīlēties partnerī."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka tagadējā sieva angliete Trūdija ir Jura Žagara trešā sieva. Pirms tam Juris bija precējies ar Indru Lūkinu (šajā laulībā dzimusi meita Ieva) un filosofi Tatjanu Žagari (šajā laulībā dzimuši aktiera dēli Matīss un Jānis).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu