Medijs: Ronaldu par "astronomisku" atalgojumu spēlēs Saūda Arābijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: SIPA/Scanpix

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu esot ļoti tuvu, lai par milzu atalgojumu pievienotos Saūda Arābijas klubam "Al Nassr", vēsta spāņu medijs Marca.

Kā zināms, pagājušajā nedēļā pēc portugāļa skandalozajiem izteikumiem šķīrās viņa un Mančestras "United" ceļi.

Ronaldu pat kļuva par pirmo futbolistu kopš 2014. gada, kurš Pasaules kausa finālturnīrā spēlē bez darba vietas. Protams, uzreiz sākās spekulācijas par futbolista nākamo klubu.

"Marca" rīcībā esošā informācija liecina, ka Ronaldu ir tuvu, lai pievienotos "Al Nassr" klubam, un tur pelnīšot "astronomisku" summu - 500 miljoni eiro par divarpus sezonām.

Protams, šādu algu nevar pielīdzināt neviena no Eiropas komandām. Tāpat bezspēcīga ir arī ASV Augstākā futbola līga jeb MLS, kur futbola spīdekļi karjeras izskaņā bieži vien dodas nopelnīt lielu naudu.

Ronaldu nebūs pirmais slavenais futbolists, kurš karjeras norietā dodas nopelnīt uz kādu no Tuvo Austrumu komandām. Tomēr viņš neapšaubāmi ir paša augstākā profila futbolists, kāds tur jebkad ir spēlējis.

"Al Nassr" vada pazīstamais Francijas treneris Rūdijs Garsija. Runājot par šī kluba pazīstamākajiem spēlētājiem, jāpiemin Kolumbijas vārtu vīrs Dāvids Ospins un Spānijas aizsargs Alvaro Gonzaless Soberons, kurš Spānijas augstākajā futbola līgā aizvadījis 233 mačus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu