Svetlana Loboda atklāj profesijas ēnas puses, kas ietekmē viņas ģimenes dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ loboda

Ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda, sākoties karam Ukrainā, pameta Krieviju un kopā ar bērniem pārvācās uz dzīvi Latvijā. Nu dziedātāja sarunā ar RUS TVNET stāsta par savu dzīvi un profesijas ēnas pusēm.

Svetlanas dzīve rit spraigi - koncerti, turnejas, regulāri pārlidojumi. Lai gan viņai skatuve ir sirdslieta, nenoliedzami tas būtiski ietekmē viņas privāto dzīvi.

Svetlana atklāti pasaka, ka nevēlētos, lai vecākā meita Eva ietu viņas pēdās un kļūtu par dziedātāju: "Ja godīgi, es negribētu, lai mani bērni nodarbotos ar manu profesiju, jo tas ir ļoti smags darbs. Aiz tā visa slēpjas arī dažādas ēnas puses. Viņa saka, ka tikai 10 procenti no dzīves veltīti ģimenei, "jo pārējā laikā esmu darbā. Tā ir filmēšana, studijas, pārcelšanās, mūžīgie lidojumi, turnejas, koncerti".

Katru reizi, kad viņa nākot mājās, vecākā meita lūdzot viņu neiet prom.

Tad Svetlana meitai skaidrojot, ka tādu dzīvi sev izvēlējusies un nevar tik vienkārši tam atmest ar roku. 

"Gribētos, lai viņi tomēr izvēlētos piezemētāku profesiju, lai viņiem būtu pilnvērtīga ģimene un viņi baudītu miera, mīlestības un baudas mirkļus," viņa piebilst. Svetlana Loboda neslēpj, ka viņai skatuve, viņas cilvēki fani, ir mīlestība. "Es tā dzīvoju," viņa saka.

Protams, Svetlana nenoliedz, ka ir nepieciešams mājas komforts, lai justos kā pilnīgs cilvēks. Četrus mēnešus, ko viņa pavadīja mājās, viņa to juta. Tāpēc dziedātāja vēlas turpināt kompetenti apvienot šīs lietas. Diemžēl vai par laimi tagad ir daudz jāstrādā.

Kamēr Svetlana ir turnejā, viņas meitas ir mātes un auklītes mīlošā aprūpē. šī auklīte meitenēm bija arī Ukrainā.

Pilnu interviju ar dziedātāju lasi RUS TVNET.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka saistībā ar Lobodas aso kritiku, kas vērsta pret Krievijas varas iestādēm, kā arī atbalstu Ukrainai, dziedātājai uz 50 gadiem aizliegts iebraukt Krievijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu