Nāksies iespringt. Lielais decembra mēneša horoskops visām Zodiaka zīmēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: 5PH/Shutterstock

Decembrī būtu vēlams "iespringt" uz darbiem, kas paveicami tuvākajā laikā vai kas iekavējušies. Uz janvāri atlikt neko nevajag, jo tad lietišķajās lietās zvaigznes nerādīs diez cik labvēlīgu ainu. Ziemassvētku vakarā vislabāk satikties šaurā tuvinieku lokā, toties Vecgada vakarā var ballēties, bet ar apdomu.

Pilnmēness diena ir svarīga, jo saviļņo emocijas. Decembrī pilnā fāze ir 8. datumā un Mēness atradīsies Dvīņu zodiaka zīmē. Tā pārstāv astroloģisko Gaisa stihiju un mēdz būt mainīga. Izteiktiem vārdiem var nebūt liels svars, un solījumi var izgaist kā nebijuši. Šajā dienā nav vēlams risināt nopietnus jautājumus.

Skaistuma un mīlestības planēta Venera 10. decembrī nonāks stabilitāti mīlošajā Mežāža zīmē. Svētīgs laiks nopietnu attiecību veidošanai, taču viens no šīs Zodiaka zīmes motīviem ir arī aprēķins. Visam un visiem nevajag ticēt, jo kādam, iespējams, savtīgi nolūki.

Svarīgi arī, kādas rokādes izpildīs par komunikāciju un darījumiem "atbildīgais" Merkurs. Pašā mēneša sākumā tas atradīsies Strēlnieka zīmē, kas viegli veido kontaktus un prot sarunāt. 6. datumā Merkurs "iesoļos" Mežāzī, un daudzas varbūt sākotnēji vieglas un aptuvenas sarunas iegūs nopietnāku svaru. Var risināt lietišķus jautājumus un to arī vajag darīt, jo gada nogalē, 29. decembrī, Merkurs ieņems nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli, kas ilgs līdz 18. janvārim. Šajā laikā nav vēlams slēgt līgumus vai sākt svarīgus darbus.

Ziemassvētku vakarā, 24. decembrī, kopējo noskaņu noteiks Mēness atrašanās Mežāža zodiaka zīmē – nopietnas sarunas, svarīga ģimenes un dzimtas tēma. Kā jau mums pieņemts, vislabāk sanākt uz sirsnīgu tikšanos tuvāko cilvēku lokā. Toties pārējās brīvdienās jaukas tikšanās ar draugiem un pasākumi, jo Mēness būs nonācis draudzīgajā Ūdensvīra zīmē.

Vecgada vakarā ap plkst.19 Mēness no Auna zīmes pāriet Vērsī. Tas nozīmē, ka dienas pirmā puse enerģiska, aktīva, un jāuzmanās no strīdiem un pārsteidzības. Toties Jaungada sagaidīšana omulīga un saviesīga, jo Vērsis ir ne tikai krietns strādātājs, bet dvēselē arī mazliet bohēmists.

AUNS

Vajag domāt par jauniem sasniegumiem. Gada pēdējā mēnesī cilvēki parasti izvērtē paveikto un raugās nākotnē. Lielisks laiks, lai rakstītu jaunus projektus, pieteiktu sevi augstākam amatam vai pievērstos privātajam biznesam. Sakārto savu CV, meklē domubiedrus un kaldini ambiciozus plānus. Šajā mēnesī svarīga arī finanšu tēma. Lūkojies uz izdevīgumu, bet savus tēriņus labāk būtu ierobežot. Gadumijas svētku dāvanu vērtība nav cenā, bet sirds siltumā. Brīvajā laikā lieliska atpūta ar draugiem, ballītes un citas saviesīgās aktivitātes. Kādam iespējama īpaša tikšanās un simpātijas.

VĒRSIS

Kad citi jau dzīvos svētku noskaņās, tev darba pilnas rokas. Visam jābūt perfekti, laikus un tā, kā bija runāts. Šo tavu attieksmi kolēģi, vadība vai sadarbības partneri novērtēs ļoti augstu. Līdztekus morālajam gandarījumam, būs arī materiālais. Un tad jau Ziemassvētku vecīša maiss pildīsies ar jaukām un noderīgām dāvanām. Svētku ballēs uzmanies no dēkām vai "dienesta romāniem". Kādu brīdi vajadzētu atvēlēt vienatnei – lai atpūstos, sakārtotu domas un izplānotu, kā virzīties pretī jauniem sasniegumiem.

DVĪŅI

Šis mēnesis tev ļoti pa prātam: daudz sarunu, tikšanās, apspriedes, korporatīvie pasākumi, jaunas pazīšanās. Dvīņi varēs justies savā elementā. Īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus, kas būs gatavi uztvert tavas idejas un tās atbalstīt. Iespējams, izveidosies kāda ļoti cieša un auglīga sadarbība. Savukārt saviesīgajā un sabiedriskajā dzīvē ieskanēsies kāda romantiska nots. Baltās sniegpārslas aiz loga griežas valša ritmā... Un dzīve var uzdāvāt iedvesmojošu tikšanos. Gadumijas svētkos prieku sagādās izbrauciens vai tālāks ceļojums.

VĒZIS

Daudz pārdomu – kā jau bieži notiek tad, kad tuvojas kāds svarīgs atskaites punkts, piemēram, gadumija. Ko esmu paveicis? Kas vēl steidzami jāizdara? Ļauj, lai dienas rit savu gaitu un neuzņemies pārāk daudz pienākumu – kā būs, tā būs. Šajā mēnesī svarīgāks dvēseles miers un rāms dienu ritējums. Neiesaisties arī citu cilvēku problēmu risināšanā, var gadīties iepīties intrigu tīmekļos. Svētku laikā satiecies vai attālināti sazinies ar cilvēkiem, kuri tev svarīgi. Mīļi un sirsnīgi apsveikumu vārdi iedvesmos.

LAUVA

Ja visa gada garumā kaut ko neesi paspējis izdarīt, tad gada pēdējais mēnesis ir piemērots, lai visu iekavēto sasteigtu un paveiktu. Iespējams, tev tā īsti nepatiks straujais ritms, bet – kas jādara, tas jādara. Pēc paveiktā saņemsi uzslavas un varbūt arī jaunus sadarbības piedāvājumus. Brīvajās dienās un svētku laikā pirmajā vietā ģimene un mīļotais cilvēks. Sirsnīgas emocijas, laba vēlējumi un viedu domu apmaiņa. Jauki apzināties, ka līdzās ir savējie, kas saprot un atbalsta.

JAUNAVA

Sapratīsi, ka līdz gada beigām vēl tik daudz kas jāpaspēj, un ļoti enerģiski ķersies vērsim pie ragiem. Profesionālajā jomā daudz pienākumu, bet labas iespējas izveidot noderīgus kontaktus. Tāda sajūta, ka dzīve īstajā brīdī tevi saved kopā ar īstajiem cilvēkiem. Gada nogalē vari ieplānot ceļojumu - gūsi spilgtus iespaidus. Kādam ar ārzemju tēmu var sasaistīties sirdslietas. Protams, netici aizjūras „prinčiem” vai „princesēm”, kas uzrodas tīmeklī. Bet, ja simpātijas rodas reāla ceļojuma laikā, tad iespējams daudzsološs turpinājums.

SVARI

Jāiet tālāk!... Ap gadumiju cilvēki parasti apdomā, kas paveikts un ko gribētos izdarīt. Ļoti iespējams, ka secināsi – līdzšinējā profesionālā darbība ieslīgusi rutīnā un vairs nav gandarījuma. Tad ir pienācis laiks kaut ko radikāli mainīt. Nevajag šaubīties vai svārstīties, jo veiksme stāv tev līdzās. Ja šķiet, ka vajag sakārtot domas, paņem nelielu atvaļinājumu. Brīvajā laikā mīļuprāt nodosies saimniecības darbiem: kārtosi, tīrīsi, izdaiļosi un radīsi svētku sajūtu. Ziemassvētkos pulcēsi kopā radus un mājās valdīs patiesi sirsnīga svētku sajūta.

SKORPIONS

Kurš gan vēl labāk spēj atrisināt sarežģītus lietišķos jautājumus? Un šajā mēnesī to netrūks. Iespējams, ar padomu vajadzēs palīdzēt arī kolēģiem vai draugiem. Loģika ir tava stiprā puse, un cilvēki to augstu novērtēs. Kāds varbūt saņems jaunu darba vai biznesa sadarbības piedāvājumu, ko ir vērts apdomāt. Tikai idejas un koncepcijas gan uzreiz neklāsti, jo tās var kaut kur aizceļot bez tevis. Tuvojoties gada nogales svētkiem, vairāk pievērsies mājai un ģimenei. Prieku sagādās kopīga gatavošanās, telpu rotāšana, dāvanu saiņošana un svētku galda klāšana.

STRĒLNIEKS

Darbīgam cilvēkam, darbīgas dienas. Ik pa brīdim atcerēsies latviešu tautas pasaku, kurā vīrs ar dakšām pret sauli stāvēja, vēlēdamies apstādināt vai aizkavēt rieta stundu. Tas gan būtu labi!... Bet... ir, tā kā ir... Galvenais – neuzņemies papildus pienākumus, lai arī kādus zelta kalnus tev solītu. Līdz gada beigām vēlams pabeigt iesāktos darbus un projektus un arī izvērtēt līdzšinējās sadarbības no materiālā aspekta. Gadumijas svētkos dodies sabiedrībā. Apciemo tālākus radus, sarīko draugu ballīti vai apmeklē publiskus izklaides pasākumus. Vari arī ieplānot ceļojumu.

MEŽĀZIS

Pēdējais gada mēnesis paies diezgan lielā steigā. Atklāsies, ka tik daudz nepadarītu darbu. Un kurš gan būs tas čaklais darbarūķis, kurš mēģinās glābt situācijas? Nav šaubu, ka Mežāzis, kuram atbildības sajūta visaugstākajā līmenī. Protams, visās situācijās ir arī savi plusi – šī ir iespēja parādīt savu varēšanu profesionālajā jomā, lai vēlāk gūtu kādus bonusus. Svarīga arī mīlestības un ģimenes tēma. Ziemassvētkus un Jauno gadu vēlēsies nosvinēt kopā ar savējiem. Tas nav obligāti jādara mājās, varat visi kopā doties ceļojumā.

ŪDENSVĪRS

Var nākties kārtot lietišķas darīšanas iestādēs: saistībā ar nekustamo īpašumu; komunālajiem jautājumiem u.tml. Sagatavojies labi, jo iespējama saskarsme ar birokrātisku pieeju. Darbā viss ritēs savu gaitu, bet, ja kolēģi skaidro attiecības, tu neiesaisties. Jo mazāk stresa, jo labāk. Svētku brīvdienās vari ieplānot ceļojumu un kopā ar savējiem doties skatīt, kā notiek svinēšana citās valstīs. Ja nekur nebrauc, tad Ziemassvētku vakaru pavadi ar tuviniekiem mājās, bet citās svētku dienās apmeklē kultūras un izklaides pasākumus vai amatnieku tirdziņus.

ZIVIS

Tuvojoties gadumijai, mazliet apcerīgs garastāvoklis un vēlme salikt punktus uz „i” – kas paveikts, kas palicis neizdarīts, ko plānot nākotnē... Cita starpā ielūkojies bankas kontā un līgumos, varbūt esi pelnījis lielāku atalgojumu vai jāpārskata kādi peļņas sadales nosacījumi. Varbūt vispār jāmaina darbības virziens vai jāpievēršas savam biznesam. Brīvajā laikā palutini sevi ar relaksējošu pirts procedūru, SPA apmeklējumu vai masāžu. Ziemassvētkus un Jaungadu svini kopā ar tuviniekiem un draugiem. Ballītes būs izdevušās!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu