"Varbūt slikti runāju..." Briedis met izaicinājumu Usikam un stāsta par nākamajām cīņām (15)

Apollo.lv
Latvijas bokseris Mairis Briedis atklātā treniņa laikā biedrības "Shiholay Boxing" zālē.
Latvijas bokseris Mairis Briedis atklātā treniņa laikā biedrības "Shiholay Boxing" zālē. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas bokseris Mairis Briedis, mēģinot no politiskās vides atgriezties sporta apritē, izaicinājuma "cimdu" dažādos veidos sviedis savam kādreizējam pretiniekam Oleksandram Usikam.

Mairis Briedis ringā nav devies kopš jūlijā piedzīvotā zaudējuma pret austrālieti Džeiju Opetaiju. Pirms tam viņš ļoti neatlaidīgi uz cīņu centās izsaukt jūtūberi Džeiku Polu, bet pēc zaudējuma Opetaijam Briedis neveiksmīgi izmēģināja spēkus politikā, izpelnoties plašu kritiku.

Tagad Briedis, šķiet, atkal vēlas pievērsties profesionālam boksam un nopietniem pretiniekiem, lai gan vēl nesen viņš cīņu šovu apmeklēja ar kreklu, kuru rotā Džeika Pola ģīmetne. Un tomēr sarunā ar "iFL TV"  "YouTube" kanālu viņš meta izaicinājumu savam kādreizējam pretiniekam.

"Esmu gatavs cīnīties jebkur un ar jebko. Tāpēc apmeklēju "Sky Sports" boksa vakaru. Es gribu parādīt pasaulei, ka pirmā smagā svara divīzija var būt interesanta. Kas attiecas uz supersmago svaru - ja mani izaicinās Usiks, es piekritīšu. Man ir vajadzīgs mērķis," sacīja Briedis.

Bokseris arī atklāja, ka viņam Anglijā paredzētas trīs cīņas, kurās viņš vēloties sarūpēt šovu.

"Varbūt slikti runāju, bet boksēju labi," piebilda Briedis.

Kā zināms, Džošua šogad Usikam zaudēja jau otro reizi pēc kārtas. Briedis, šķiet, par katru cenu vēlas atriebt zaudējumu Usikam, jo ir gatavs arī trenēt Entoniju Džošua.

"Lai Džošua nāk pie manis, vai es došos pie viņa. Es viņam parādīšu visu, ko protu. Ja Usiks baidās no cīņas ar mani, tad, lai viņš dod vēl vienu revanšu Džošua. Protams, viņš [Usiks] baidās, tāpēc esmu gatavs Entoniju trenēt bez maksas. Bez maksas satrenēšu Džošua tā, ka viņš Usiku nokautēs devītajā raundā," sacīja bokseris.

Briedis ar Usiku tikās 2018. gada janvārī. Toreiz uzvaru pēc tiesnešu lēmuma izcīnīja ukraiņu bokseris.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu