Kuģu ģimeni Indijā piemeklē veselības likstas. Iesaistīti arī vietējie mediķi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ ugis.kugis

Kuģu ģimene Indijā ir apslimuši - visiem ir grūtības ar elpceļiem, pie kā varētu būt vainojama gaisa sliktā kvalitāte. No mājām līdzpaņemtie medikamenti nelīdz, tāpēc Uģis Kuģis iet uz vietējo aptieku. Tika iesaistīti arī vietējie ārsti, liecina ieskats šova "Ģimene burkā" jaunākajā epizodē.

Uģis izteica iespējamību, ka pie veselības likstām ir vainojami putekļi un Indijas sliktais gaiss.

Lai gan Uģa sieva Linda jutās salīdzinoši labi, viņu bažīgu darīja tuvinieku veselības problēmas: "Protams, satraukums par slimošanu ir. Jau pirms braukšanas uz Indiju es domāju - kaut nu bērni nesaslimst, un, ja arī saslimst, lai tas ir viegli. Jau mājās ir nepatīkami, ja bērni saslimst, bet Indijā ir vēl nepatīkamāk, jo ir satraukums, cik tas varētu būt nopietni, kur dabūt zāles. Neziņa ir tā, kas biedēja."

Uģis vairākas dienas jutās slims, un slikti sāka justies arī Linda un mazais Atuls, tāpēc Uģis lēma doties uz vietējo aptieku pēc zālēm. 

"Aptieka Indijā izskatās pēc kioska. Tur džeks ar plikām kājām kreklā urbina degunu, vaicājot, kas man ir nepieciešams."

Ģimenes galva bija sapircis veselu maisu ar zālēm. Mazā Atula ārstēšanai nācās iesaistīt vietējos ārstus. Bērniņam tika veikta inhalācija. "Ārstam līdzi bija pat visa atribūtika, lūgšanu krellītes, kā jau garīgam cilvēkam," stāstīja Linda.

Pēc pāris dienām Kuģu ģimene jau jutās labāk un pateicās Indijas medicīnai. Linda priecājās, ka viss beidzies veiksmīgi: "Viss noritēja vieglāk, nekā es biju iedomājusies."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Kuģu ģimene devās uz Indiju, lai garīgi pilnveidotos. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu