Andris Bulis atklāj, kā liktenis viņu saveda kopā ar sievu Ilzi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ bulis23

Aktieris Andris Bulis, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāja, kā liktenis saveda viņu kopā ar savu sievu Ilzi.

Tolaik vēl mācījos Salacgrīvā, un arī viņai tur ir lauku māja, netālu no manas mājas. Tā mēs iepazināmies, bet tai brīdī uzreiz "nesadziedājāmies". Tikai pēc kāda laika mēs satikāmies vēlreiz, kad es gāju otrajā vai trešajā kursā, un tas bija pilnīgi nejauši. Un tikai tad sākās tāda kā draudzība, vienu brīdi pat pārtrūka, un tad atkal atsākās.

Lielākā pagrieziena zīme bija tad, kad mēs jau bijām kopā, bet es aizbraucu uz Taizemi strādāt. Savukārt viņa aizbrauca uz Ameriku mācīties. Mēs sarakstījāmies, un viņa pateica, ka paliks par mēnesi ilgāk, un aizkavējos es. Pie sevis es nodomāju - aij, nu paliec tur, es palikšu savas lietas darīt. Mēs tā kā izšķīrāmies.

Atgriežoties Latvijā, nonākot pie bagāžas, skatos, ka mani sagaida bērnības draugs, un tur pat ir arī Ilzes māsas un mamma. Es jautāju: "Ko jūs šeit gaidāt? Ne jau mani!" Un tai brīdī arī Ilze parādās. 

Kā izrādās, likteņa pirksts - abi ieradušies mājās vien ar pāris minūšu starpību no dažādām pasaules malām. 

Vaicāts, kas ir bijis tas, kas iekvēlinājis viņa sirdi, Bulis nosaka, ka Ilzes miers. "Es nevaru teikt, ka, ejot pa ielu, ieraudzīju un viss. Uzticība radās caur pārbaudījumiem. Viņa kopā ar mani ir gājusi no paša karjeras sākuma. Viņa man ir bijis kā ķīlis."

Es godīgi varu pateikt, ja viņa nebūtu manā dzīvē, es pat nezinu. Esmu karstasinīgs pēc dabas, būtu noteikti sataisījis sūdus, un varbūt pat šeit šodien es nesēdētu," pārdomās dalās Bulis.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka aktieris Andris Bulis pirms vairākiem gadiem, būdams laulībā ar Ilzi, sāka romānu ar Lieni Kiviču (toreiz Skulmi). Viesojoties Jāņa Krīvēna raidījumā "Pāļa bazars", aktieris atklāja, kādas attiecības pēc krāpšanas viņam ir ar sievu un bērniem.

"Ļoti cienu savu sievu, kura par to nerunā, un viņa priecājas, ja arī es par to neizsakos," iesāka aktieris.

Uz jautājumu, vai sieva viņam sānsoli piedeva, aktieris atbildēja: "Nu, ja es esmu kopā ar sievu, tad jā."

Viņš piebilda: "Vienīgais, ko es esmu apsolījis izpildīt, [..] bija man to nekomentēt sociālajā medijā vai arī "Pāļa bazarā". Viņa arī pateica - ja tu gribi par to reflektēt, tu to vari darīt, tās ir tavas tiesības (..) bet es uzskatu - kāpēc par to runāt, kas bija pirms vairākiem gadiem."

Kā zināms, Bulis jau 17 gadus ir precējies ar sievu Ilzi. Viņiem ir kopīgas divas atvases - dēls Markuss un meita Alise.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu