"Sāka saņemt dandāļus un plikas vāveres." Gluzunovi šokēti par meitas "Instagram" aktivitātēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Raidījuma "Ģimene burkā" dalībnieki Elīna un Artjoms dalās ar nepatīkamu notikumu, proti, meitas Anabellas soctīklu aktivitātēm, kas pat šokējušas vecākus.

Elīna atklāj, ka meita slepus uztaisījusi trīs "Instagram" profilus. "Nokontrolēt, ko bērns dara internetā, ir vēl viens papildu darbs.

Mēs nevaram katram bērnam simtprocentīgi pievērst uzmanību, lai nokontrolētu, ko kurš dara. Šie profili, visticamāk, bija tapuši brīžos, kad mēs nemaz nebijām mājās. 

Viens no profiliem esot pieklājīgs, par to mamma esot informēta, un tam esot 481 sekotājs. Savukārt otrs slepenais profils ir ar 7659 sekotājiem. Elīna par publiskotajiem video neizsakās glaimojoši, piemēram, vienā no tiem meita dejo gultā, un mamma uzskata, ka bērniem tā nepiedienas. 

"Es šokējos, ka viņai tik daudz cilvēku pieseko. Pa nepilniem diviem mēnešiem bija milzīga plūsma. Es apskatījos sekotājus, un puse no tiem ir ārzemnieki."

Bija arī tādi video, kas bija jāizdzēš. Beigās tētis sāka pārvaldīt viņas kontu, jo viņai sāka sūtīt seksuāla rakstura saturu.

"Karoč, dandāļus sāka sūtīt," sarunā iesaistās Artjoms. "Kad es sāku sekot līdzi vēstulēm, tur bija drausmas. Mazas meitenes, vīrieši sūtīja savus dandāļus, un pat sievietes savas vāveres," šokēts ir Artjoms. 

Uz jautājumu, kādēļ tā rīkojusies slepus no vecākiem, Anabellas atbilde ir bērnišķīgi atbruņojoša – viņa esot gribējusi būt kā mamma, ar vairākiem kontiem un daudz, daudz sekotājiem.

Vecāki ir pārliecināti, ka ir īstais brīdis pasniegt savai atvasei "īso kursu medijpratībā", lai liktu aizdomāties, kādu saturu internetā drīkst publicēt, bet no kāda labāk atturēties.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu