FOTO ⟩ Zelenskis Kijivā ticies ar pasaulē slaveno izdzīvošanas ekspertu Bēru Grillu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slavenais britu piedzīvojumu meklētājs un izdzīvošanas eksperts Bērs Grills apmeklējis Kijivu, kur viņš tikās ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski.

Pēc Grilla teiktā, Zelenskis bija viņa raidījuma dalībnieks.

"Iestājoties ziemai un [Krievijas armijai] uzbrūkot infrastruktūrai, miljoniem cilvēku izdzīvošana kļūst par īstu ikdienas cīņu. Pateicoties šim īpašajam raidījumam, pasaule ieraudzīs prezidenta Zelenska līdz šim neredzēto pusi. Es gribēju pajautāt, kā viņam klājas... Un es saņēmu daudz vairāk. Raidījums drīzumā tiks demonstrēts," savā "Instagram" profilā raksta Grills.

Arī Zelenskis savā "Telegram" kanālā publicēja vairākas fotogrāfijas ar Grillu Kijivā un pateicās viņam par vizīti.

"Ir svarīgi, lai pasaule uzzinātu patiesību par ukraiņu cīņu par brīvību un demokrātiju un par agresora īstenoto raķešu teroru pret mūsu tautu," rakstīja Ukrainas līderis.

Bēru Grillu pazīst un apbrīno miljoniem cilvēku visā pasaulē. Viņš spējis izdzīvot vietās, kuras apmeklēt uzdrošinās vien pārgalvīgākie un drosmīgākie cilvēki. Bērs ir ne tikai pasaulslavenu televīzijas piedzīvojumu raidījumu zvaigzne, bet arī vairāku bestselleru autors. Pirms pāris gadiem viņš kļuva par Skautu asociācijas vadītāju un paraugu 28 miljoniem skautu visā pasaulē. Viņam piešķirta arī Lielbritānijas Īpašo spēku kapteiņleitnanta goda pakāpe Karaliskajā jūras kara flotē.

Jau kopš agras bērnības Bērs ir tiecies pēc piedzīvojumiem – kāpis kalnos, burājis, organizējis kalnos kāpšanas ekspedīcijas, pusaudža gados pievērsies alpīnismam un karatē cīņas mākslai. Savu fizisko un garīgo izturību Bērs pārbaudījis arī slaveno Lielbritānijas armijas Īpašo gaisa spēku (SAS) smagajā atlasē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu