Bukmeikeri sadala "Dejo ar zvaigzni" fināla vietas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šajā svētdienā uzzināsim uzvarētāju vienā no populārākajiem Latvijas televīzijas šoviem "Dejo ar zvaigzni". "Betsafe" bukmeikeru vērtējumā galvenie favorīti pirms svētdienas fināla ir grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons un Olena Čerekova.

Atgādinām, ka dalību šovā sāka 13 pāri, taču ar katru raidījumu viens atstāja raidījumu.

Foto: Dejo ar zvaigzni dalībnieki

Sākoties šovam, vieni no galvenajiem favorītiem bija Maksims Busels un Jeļizaveta Manija, taču viņi negaidīti izstājās jau trešajā raidījumā. Lai gan nekādas izmaiņas šova organizatori neplānoja, tādas nācās ieviest, jo neplānoti par izstāšanos paziņoja Kristīne Balode un Marts Smolko.

Organizatori ļāva skatītājiem izvēlēties vienu pāri, kas varēs atsākt dalību, un vislielākās simpātijas izpelnījās tieši Busels un Manija.

Visiem pāriem obligāti vismaz vienu reizi bija jāizpilda kāda no desmit obligātajām dejām, kas sastāvēja no piecām standarta dejām un piecām sporta dejām. Pēdējos raidījumos katrs pāris dejoja divas reizes, bet fināls būs īpašs ar to, ka uz deju grīdas finālisti būs redzami trīs reizes, turklāt vienu no dejām būs izvēlējusies žūrija, kas visa šova laikā izcēlusies ar ļoti korektu darbu. Lielajā finālā žūrija varēs izbaudīt priekšnesumus, jo atzīmes nebūs jāliek, visu atbildību liekot uz skatītāju pleciem.

Tieši pirms fināla "aiz borta" aizvadītajā svētdienā palika Elīna Bojarkina un Marts Puniņš. Iepriekšējās divās nedēļās pietiekami daudz balsu neieguva Kašers un Paula Kukute, kā arī Aminata un Maksims Kravčenko. Seriāla "Nemīlētie" zvaigzne Bojarkina un Puniņš parādīja savu lielo fanu bāzi, jo "Betsafe" ekspertu vērtējumā jau pēdējās nedēļās viņi bija vieni no galvenajiem favorītiem uz izkrišanu, kamēr Aminata un Kašers ar saviem partneriem bija galveno favorītu lokā.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka lielajā finālā sacentīsies TV seja Rūta Dvinska un Viktors Haritonovs, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons un Olena Čerikova, kā arī aktieris Maksims Busels un Jeļizaveta Manija.

Nevarētu teikt, ka kāda pāra atrašanās finālā ir pārsteigums, jo visu trīs pāru dejas aizrāva jau no pirmajiem raidījumiem, turklāt visi ieguvuši arī skatītāju simpātiju balvas. Šova laikā tieši šie trīs pāri bija galvenie favorīti "Betsafe" bukmeikeru vērtējumā.

Foto: Krāšņākie šova "Dejo ar zvaigzni" mirkļi

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu