Noslēpumainais aktieris Kaspars Znotiņš atklāj, ka vispirms iepazinies ar sievas dvīņumāsu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Noslēpumainais aktieris Kaspars Znotiņš par savu privāto dzīvi daudz nerunā. Viesojoties TV šovā "Kad viņas satiekas", aktieris atklāja iepriekš nezināmus faktus par laulību un iepazīšanos ar sievu. Izrādās, vispirms viņš bijis draugos ar viņas dvīņumāsu, kura izskata ziņā ir teju identiska Znotiņa mīļotajai sievietei.

Znotiņš pastāstīja, ka sievu saticis Kultūras akadēmijā. Stāsts ir interesants ar to, ka sākotnēji Kaspars pazina sievas māsu, jo abi mācījās kopā, bet vēl interesantāk ir tas, ka abas māsas ir dvīnes.

Viņš teica, ka kādā no ballītēm māsa bija paņemta līdzi, un, lai gan abas ir teju identiskas, viņš savu nākamo sievu pamanījis uzreiz. "Viņas ir ļoti līdzīgas, cilvēki viņas jauc." 

Vaicāts, kāpēc tieši sieva Liene iekrita viņam sirdī, ņemot vērā to, ka abas māsas ir ļoti līdzīgas, viņš pasaka: "Laikam ne viss slēpjas izskatā."

Znotiņš atklāja arī to, ka "klikšķis" esot bijis no pirmā acu skatiena. Pēc pāris pārmītiem vārdiem Kaspars Lieni uzaicinājis dejot, un tā abi nodejoja visu nakti. Bijusi arī romantiska pastaiga, ejot uz mājām, bet tad... Tad Kaspars sapratis, ka nevēlas stāties nopietnās attiecībās, un uz laiku nozuda.

Izrādās, ka sākot attiecības ar Lieni, viņai jau pūrā bija dēliņš. Znotiņš pastāstīja, ka tas viņu nemaz nav nobiedējis, bet tieši pretēji, ar šo puisīti izveidojusies saikne, ko viņš raksturo kā magnētu. Kasparam ar Lieni ir četri bērni, trīs kopīgi, bet vecākais dēls viņš audzinājis kā savu no dēla divu gadu vecuma. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu