"Kas noticis ar šī nabaga čaļa seju?" Fani ir satraukušies par Saimona Kauela veselību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums, s_bukley/ Shutterstock

Brīdī, kad tīmeklī parādījās video rullītis, kur Saimons Kauels mudināja atraisīt sevī drosmi un pieteikties talantu konkursa "Britain’s Got Talent" jaunās sezonas atlasei, tiek apspriesta viņa veselība. Lai gan balss izklausās pēc Saimona, viņa vizuālais tēls ir mainījis, un ir pat grūti viņu atpazīt.

Īsajā video fragmentā Kauels saka: "Es vienmēr esmu teicis, ka divas vai trīs minūtes var mainīt jūsu dzīvi. Un tā ir. Varbūt šoreiz tas būsi tu!"

63 gadus vecais TV magnāts kļuvis teju neatpazīstams, un fani nobažījušies par viņa veselību. Pēc video parādīšanās sociālajos tīklos sekoja komentāru "jūra". Cilvēki neapsprieda pārraidi vai spožās karjeras iespējas, viņus vairāk pārsteidza Kauela izskats. "Kas ir noticis ar viņa seju?" – neizpratnē ir interneta lietotāji.

Vēlāk sekoja vēl komentāri, kuros tika apriests tas, kā viņš ir mainījies: ""Jēziņ, es toreiz viņu gandrīz nepazinu.", "Izskatās, ka viņa seja kūst.", "Kāds ir aizmirsis izslēgt "Snapchat" filtrus.", "Kas noticis ar šī nabaga čaļa seju. Un mati?", "Ak, nē, Saimon, pietiek ar botoksu. Lūdzu!"" Citi rakstīja, ka šis video ir pārveidots, jo izskatoties, ka viņš uzvilcis masku.

Tomēr ne visi viņa izskatā saskata nepatīkamas pārmaiņas, citi izteica komplimentus, rakstot, ka Saimons Kauels katru gadu kļūst jaunāks un jaunāks.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2020. gadā Kauels, nokrītot no elektriska braucamrīka, salauza mugurkaulu. Viņš negadījumu komentēja tikai pēc gada: "Bet varēja būt ļaunāk. Spriežot pēc rentgena, es patiešām biju tuvu tam, lai pilnībā izšķaidītu savu mugurkaulu, un tad es vairs nekad nevarētu staigāt."

Pēc traumas Kaules pievērsies veselīgam dzīvesveidam. Nu Kauels regulāri sporto, noejot vairāk nekā 60 kilometrus nedēļā, un arī darba grafiku sakārtojis tā, ka biznesa tikšanās sākas tikai pēc plkst. 9 rītā. Lai gan vienmēr strādājis arī pēc darba laika, nu viņš novilcis stingras robežas, ievērojot normāli miega režīmu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu