Elīna Gluzunova atklāj, ka par vīra slepeno laulību uzzinājusi tikai pēc pirmā bērna piedzimšanas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

TV šova "Ģimene burkā" zvaigzne Elīna Gluzunova sarunā ar bijušajiem šova dalībniekiem - Madaru Raabi (Kiviču) un viņas otro pusīti Jāni Sniedzānu, kā arī Katrīni Saulieti, atklāja, ka tikai pēc pirmā bērna dzimšanas uzzinājusi, ka Artjoms nav juridiski brīvs vīrietis.

Raabe un Sniedzāns prātoja, ka Gluzunovi atgriezušies šovā, lai nosvinētu kāzas. Gluzunova neslēpj, ka vēlas apprecēties, taču joprojām nav atrisināts jautājums par viņas dzīvesbiedra Artjoma iepriekšējo laulību. 

"Es būtu, protams, gribējusi, bet tā šķiršanās lieta neiet vispār raiti, un es cenšos vispār nejaukties pa vidu, jo es saprotu, ka trešās valsts pilsone..." saka Gluzunova, kura kopā ar Artjomu ir astoņus gadus, un viņiem ir trīs kopīgi bērni.

Tāpat viņa vaļsirdīgi atklāj, ka patiesībā nekad nav vēlējusies, lai bērni dzimst ārlaulībā. Tāpat viņa teikusi, ka nekad nebūs kopā ar krievu tautības vīrieti: "Bet re, man ir trīs ārlaulības bērni un lisijs krievs." 

Sarunā viņa atklāja arī to, ka par vīra pagātni uzzinājusi pavisam savdabīgā veidā.

"To, ka Artjoms ir precējies, es uzzināju divas dienas pēc pirmā bērna nākšanas pasaulē," saka Elīna.

"Es to uzzināju tikai tāpēc, ka, ejot uz dzimtsarakstu nodaļu, mums to noteikti paziņotu, jo tur noteikti pajautātu, vai bērns ir dzimis laulībā. Ir taču redzams, ka es neesmu taizemiete," ironiju neslēpj Elīna.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Elīna nekad nav slēpusi, ka viņai ir svarīgi apprecēties, taču mīļotā vīrieša pagātnes dēļ tas šobrīd nav iespējams. Artjoms joprojām juridiski ir precējies ar kādu taizemieti un, lai arī iepriekš ziņoja, ka laulību šķirs, tomēr līdz šim to vēl nav izdarījis.

Tāpat Artjoms atzinis, ka nesaprot Elīnas vēlmi apprecēties. "Attiecības no tā nemainās! Ko dod tas papīrs? Labāk dzīvot bez tās visas birokrātijas!" neizpratnē ir Artjoms.

Vairāk uzzini 1188.lv!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu